Ubytování ve městě Navalonguilla

Město Navalonguilla se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Navalonguilla nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Navalonguilla

Remanso de Gredos
Remanso de Gredos

9,4 / 10 (248 hodnocení)

Remanso de Gredos se nachází v regionálním parku Sierra de Gredos a nabízí okouzlující pokoje. Má à la carte restauraci a relaxační salonek s výhledem na okolní údolí. Remanso de Gredos má atraktivní pokoje s balkonem a klasickým zařízením s dřevěným nábytkem. K dispozici je minibar, TV s plochou obrazovkou a koupelna s toaletními potřebami zdarma. V restauraci hotelu Gredos se podávají pokrmy místní kuchyně. K dispozici je také bar a terasa s krásným výhledem. Hotel stojí na klidném místě v obci Navalonguilla. Okolí je ideální pro pěší turistiku a cykloturistiku. El Barco de Ávila leží 15 minut jízdy od hotelu a Salamanca a Plasencia jsou vzdálené necelých 100 km.

El Tormal
El Tormal

8,9 / 10 (15 hodnocení)

V ubytování El Tormal máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. El Tormal se nachází 36 km od přírodní rezervace Garganta de los Infiernos a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na město. Tento venkovský dům nabízí bezplatné parkování a nepřetržitě otevřenou recepci. Tento venkovský dům má DVD přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 4 ložnice a 3 koupelny s bidetem a sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Venkovský dům má také gril. Po dni stráveném pěší turistikou, lyžováním nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Letiště Salamanca je vzdáleno 109 km.

Casa del Horno
Casa del Horno

8,2 / 10 (5 hodnocení)

Casa del Horno se nachází v obci Navalonguilla v srdci pohoří Sierra de Gredos. Okouzlující venkovský dům s působivým výhledem se nachází u řeky Garganta de los Caballeros. Tento dům v rustikálním stylu má tradiční fasádu, kamenné a dřevěné prvky, 2 světlé ložnice a obývací pokoj s jídelnou, TV a krbem včetně bezplatného dřeva. V koupelně je vana. Casa del Horno se nachází 15 minut jízdy od El Barco de Avila s řadou barů a restaurací podávajících místní kuchyni. Okolní příroda je ideální pro outdoorové aktivity, jako je pěší turistika. Plasencia je vzdálená 1 hodinu jízdy autem a Avila leží 95 km daleko.