Ubytování ve městě Neda

Město Neda se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Neda nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Neda

Acogedora casa de campo
Acogedora casa de campo

9,9 / 10 (9 hodnocení)

Acogedora casa de campo se nachází v obci Neda v Galicii a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, neplacené soukromé parkoviště a vstup do fitness centra. Některé apartmány mají satelitní TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. Za pěkného počasí mohou hosté využívat zahradu a sluneční terasu. Acogedora casa de campo stojí 34 km od přístavu Sada a 49 km od divadla Rosalia de Castro. Na letiště A Coruña je to 41 km.

Pazo da Merced
Pazo da Merced

9,1 / 10 (301 hodnocení)

Pazo da Merced se nachází v Nedě, 33 km od přístavu Sada. Nabízí sezónní venkovní bazén, neplacené soukromé parkoviště, zahradu a terasu. Nabízí restauraci, pokojovou službu, turistické informace a bezplatné Wi-Fi. Na skleničku můžete zajít do baru. Všechny pokoje mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Nechybí ani šatní skříň. Každé ráno se podává kontinentální nebo bezlepková snídaně formou bufetu. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří pěší turistika a rybaření. Přímo na místě si lze pronajímat jízdní kola i auta. Pazo da Merced leží 48 km od divadla Rosalia de Castro i od Apostolu Iglesia de Santiago. Na letiště A Coruña je to 40 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Acogedora Casa de campo- BAJO con finca-
Acogedora Casa de campo- BAJO con finca-

9 / 10 (3 hodnocení)

Acogedora Casa de campo- BAJO con finca- nabízí ubytování s terasou a kávovarem, asi 49 km od divadla Rosalia de Castro. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 2 koupelny se sprchou a vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 49 km od Iglesia de Santiago Apostol a náměstí Maria Pita. Na letiště A Coruña je to 41 km. BAJO con finca-.

Acogedora casa de campo-PISO Y ATICO con finca-
Acogedora casa de campo-PISO Y ATICO con finca-

9 / 10 (1 hodnocení)

Acogedora casa de campo-PISO Y ATICO con finca- se může pochlubit výhledem na řeku a nabízí ubytování s balkonem a kávovarem, asi 49 km od divadla Rosalia de Castro. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu s výhledem na hory, 6 ložnic, obývací pokoj, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 3 koupelny se sprchou a vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Prázdninový dům stojí 49 km od Iglesia de Santiago Apostol a náměstí Maria Pita. Na letiště A Coruña je to 41 km.

Sobre la villa 12
Sobre la villa 12

8,8 / 10 (88 hodnocení)

V ubytování Sobre la villa 12 máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Ubytování se nachází v Nedě, 34 km od přístavu Sada, 48 km od divadla Rosalia de Castro a 48 km od chrámu Iglesia de Santiago Apostol. Sobre la villa 12 nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Apartmán je vzdálený 49 km od muzea Domus a muzea Luise Seoana. Apartmán má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Apartmán je vzdálený 48 km od náměstí Maria Pita a 49 km od muzea výtvarného umění. Na letiště A Coruña je to 40 km.