Ubytování ve městě Nois

Město Nois se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Nois nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Nois

POLAS BEACH LOFT
POLAS BEACH LOFT

9,8 / 10 (5 hodnocení)

POLAS BEACH LOFT se nachází ve městě Nois a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Nachází se jen pár kroků od pláže Praia Area da Fame a nabízí zahradu a bezplatné parkování. Apartmán má ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 1,1 km od pláže Praia dos XUns a 1,6 km od pláže Area Longa. Letiště Asturias leží 123 km daleko.

Casa entera en Nois-Foz
Casa entera en Nois-Foz

8,7 / 10 (27 hodnocení)

V ubytování Casa entera en Nois-Foz máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa entera en Nois-Foz nabízí ubytování se zahradou a terasou, necelý 1 km od pláže Area Longa. Nabízí výhled na moře a hory a je vzdálen 1,2 km od pláže Praia Area da Fame. Tento prázdninový dům se nachází v přízemí a má 2 ložnice, dobře vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, obývací pokoj a TV s plochou obrazovkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Pláž Praia dos XUns je vzdálená 1,9 km. Na letiště Asturias je to 122 km.