Ubytování ve městě O Viso

Město O Viso se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě O Viso nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě O Viso

Casa Ramiras
Casa Ramiras

9,4 / 10 (113 hodnocení)

Casa Ramiras se nachází na atraktivním pozemku v osadě O Viso a nabízí krásné rustikální pokoje. Tento rodinný hotel má 2 salonky a terasu s výhledem do zahrady. Casa Ramiras má prostorné pokoje s topením, TV a vlastní koupelnou. Relaxovat můžete v saloncích hotelu Ramiras s krbem, sbírkou knih, pohovkami a galerií. Okolí obce Celanova je ideální pro pěší turistiku. Ourense je 32 km daleko a Vigo je méně než hodinu's drive from Casa Ramiras.Do Celanovy dojedete autem za 15 minut.

Casa Regente
Casa Regente

9,2 / 10 (6 hodnocení)

Casa Regente se nachází v obci O Viso a nabízí zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Apartmán má ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 42 km od termálních pramenů Burgas a 43 km od svatyně Nossa Senhora da Peneda. Na letiště Vigo je to 76 km.