Ubytování ve městě Ogern

Město Ogern se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ogern nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ogern

Castell de Ceuró. Hotel Rural
Castell de Ceuró. Hotel Rural

8,4 / 10 (19 hodnocení)

Castell de Ceuró se nachází v Ogernu, 18 km od golfového hřiště Ribera Salada a 37 km od kulturního parku Cardona Salt Mountain. Hotel Rural nabízí ubytování s přístupem do zahrady s terasou. Některé apartmány mají kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Každé ráno se podává vegetariánská snídaně. Letiště Andorra–Letiště La Seu d'Urgell leží 55 km od Castell de Ceuró. Hotel Rural.

Camping La Ribera Salada
Camping La Ribera Salada

7,9 / 10 (123 hodnocení)

V ubytování Camping La Ribera Salada máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Camping La Ribera Salada se nachází v Ogernu a nabízí výhled na hory, sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, terasu a bar. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Některé apartmány mají kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Camping La Ribera Salada podává snídani à la carte. Na místě je dětské hřiště. Camping La Ribera Salada nabízí hostům možnost zahrát si kulečník a v okolí se věnovat lyžování nebo cyklistice. Kemp stojí 19 km od golfového hřiště Ribera Salada a 38 km od kulturního parku Cardona Salt Mountain. Letiště Andorra–Camping La Ribera Salada leží 51 km od letiště La Seu d'Urgell.