Ubytování ve městě Ojos de Garza

Město Ojos de Garza se nachází v regionu Gran Canaria ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ojos de Garza nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ojos de Garza

Apto. Aica Maraga (Aeropuerto)
Apto. Aica Maraga (Aeropuerto)

9,2 / 10 (297 hodnocení)

V ubytování Apto. Aica Maraga (Aeropuerto) máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apto má zahradu, terasu a bar. Aica Maraga (Aeropuerto) nabízí ubytování v Ojos de Garza s bezplatným Wi-Fi a výhledem do zahrady. Nachází se 500 metrů od pláže Ojos de Garza a má nepřetržitě otevřenou recepci. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 2,1 km od pláže Tufia a pláže Playa Aguadulce. Apto stojí jen pár kroků od letiště Gran Canaria. Aica Maraga (Aeropuerto).

Casa Deluxe Aeropuerto
Casa Deluxe Aeropuerto

7,4 / 10 (5 hodnocení)

Casa Deluxe Aeropuerto se nachází v Ojos de Garza, 1,9 km od pláže Ojos de Garza a 34 km od centra Yumbo. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Tento apartmán se nachází v budově z roku 2022, 35 km od aquaparku Aqualand Maspalomas a 49 km od golfového hřiště Anfi Tauro. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Apartmán je vzdálený 26 km od parku Santa Catalina a 35 km od golfového hřiště Maspalomas. Letiště Gran Canaria je vzdálené 1 km.