Ubytování ve městě Orellán

Město Orellán se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Orellán nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Orellán

O Palleiro do Pe do Forno
O Palleiro do Pe do Forno

9,6 / 10 (861 hodnocení)

Tento okouzlující hotel se nachází v obci Orellán, 3 km od města Las Médulas, a nabízí rustikální pokoje s výhledem na údolí El Bierzo. Má restauraci, která podává místní pokrmy, stejně jako kuchyni inspirovanou starověkými římskými recepty. O Palleiro do Pe má světlé pokoje. Do Forno má topení, bezplatné Wi-Fi a vlastní koupelnu. Pokoje se otevírají do vnější chodby s výhledem do údolí. Restaurace nabízí tradiční kuchyni a krásný výhled na nádherné hory Las Médulas.Historické místo Las Médulas zahrnuje bývalé zlatokopy, které jsou zapsány na seznamu světového dědictví UNESCO a je oblíbeným turistickým cílem. Hotel Palleiro do Forno je vzdálený 30 minut jízdy od města Ponferrada. León je 130 km daleko.

Os Feleitos
Os Feleitos

9,1 / 10 (46 hodnocení)

Os Feleitos se nachází asi 5,7 km od jezera Carucedo a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. 6,7 km od římských dolů Las Médulas. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Venkovský dům s terasou a výhledem na město má 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Venkovský dům má také gril. Hosté mohou využívat sdílený lounge a v okolí se věnovat pěší turistice. Os Feleitos stojí 23 km od hradu Ponferrada. Na letiště León je to 132 km.

Louteiro de las Médulas
Louteiro de las Médulas

9 / 10 (339 hodnocení)

Louteiro de las Médulas se nachází v Orellánu. Volný K dispozici je Wi-Fi. Ve vlastní koupelně najdete sprchu, ručníky a ložní prádlo. Louteiro de las Médulas má také zahradu a terasu. K dispozici jsou také turistické informace. Na místě a v okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně pěší turistiky. Parkování na místě je zdarma.

Hotel Rural El Lagar De Las Médulas
Hotel Rural El Lagar De Las Médulas

8,9 / 10 (700 hodnocení)

Hotel Rural El Lagar De Las Médulas nabízí ubytování v Orellánu.Nabízí Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště. Ve vlastní koupelně najdete vanu. Nechybí ani ručníky. Hotel Rural El Lagar De Las Médulas má také terasu. Na skleničku si můžete zajít do hotelového baru. Doporučujeme hostům rezervovat si oběd nebo večeři. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří cyklistika a pěší turistika. 17 km od Ponferrady.