Ubytování ve městě Otura

Město Otura se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Otura nabízíme 11 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Otura

VILLA CIUDAD GOLF PLAYA MONTAÑA
VILLA CIUDAD GOLF PLAYA MONTAÑA

10 / 10 (7 hodnocení)

VILLA CIUDAD GOLF PLAYA MONTAÑA se nachází v Otuře, 11 km od vědeckého parku Granada Science Park, 13 km od muzea San Juan de Dios a 13 km od granadské katedrály. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny s bidetem a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 13 km od třídy Paseo de los Tristes a baziliky San Juan de Dios. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 26 km.

Tranquilidad y descanso a un solo click
Tranquilidad y descanso a un solo click

9,8 / 10 (15 hodnocení)

V ubytování Tranquilidad y descanso a un solo click máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tranquilidad y descanso se může pochlubit sezónním venkovním bazénem, zahradou a terasou. a un solo click nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a výhledem na město v Otuře. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaná vila má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 12 km od vědeckého parku Granada a 14 km od muzea San Juan de Dios. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 25 km.

Villa Bambú
Villa Bambú

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Villa Bambú se nachází v Otuře a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Vila má Blu-ray přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 3 ložnice a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 11 km od vědeckého parku Granada a 13 km od muzea San Juan de Dios. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 26 km.

Villa nórdica, Otura
Villa nórdica, Otura

9,4 / 10 (11 hodnocení)

V ubytování Villa nórdica, Otura máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Villa nórdica, Otura se nachází v Otuře a nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaná vila má 5 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 4 koupelny s bidetem a sprchou. K dispozici jsou také 4 koupelny s vanou a bezplatnými toaletními potřebami, ručníky a ložní prádlo. V okolí se lze věnovat lyžování. Vila stojí 13 km od vědeckého parku Granada a 14 km od muzea San Juan de Dios. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen se nachází 26 km od Villa nórdica, Otura a nabízí placenou dopravu na letiště.

Habitaciones Iraizas con piscina
Habitaciones Iraizas con piscina

9,4 / 10 (11 hodnocení)

Habitaciones Iraizas con piscina se nachází v Granadě, 10 km od vědeckého parku, a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, sdíleným loungem a sdílenou kuchyní. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. Toto ubytování v soukromí je vzdálené 12 km od muzea San Juan de Dios a 13 km od granadské katedrály. Habitaciones Iraizas con piscina leží 25 km od letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen.

Villa hoyo 7-NIEVE -CAMPO DE GOLF,PLAYA CERCANA
Villa hoyo 7-NIEVE -CAMPO DE GOLF,PLAYA CERCANA

8,7 / 10 (9 hodnocení)

Villa hoyo nabízí venkovní bazén, zahradu a terasu. 7-NIEVE - CAMPO DE GOLF, PLAYA CERCANA nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a výhledem na hory v Otuře. Apartmán s balkonem a výhledem na bazén. Tato klimatizovaná vila má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, kuchyň s lednicí a obývací pokoj. Vila stojí 11 km od vědeckého parku Granada a 13 km od muzea San Juan de Dios. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 26 km. 7-NIEVE - CAMPO DE GOLF, PLAYA CERCANA.

Alojamientos Sierra Nevada Viva
Alojamientos Sierra Nevada Viva

8,6 / 10 (5 hodnocení)

Alojamientos Sierra Nevada Viva se nachází v obci Otura, 10 km od vědeckého parku Granada a 12 km od muzea San Juan de Dios, a nabízí výhled do zahrady. Nabízí balkon, stolní tenis a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 4 ložnice, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo relaxovat v zahradě a využívat gril. Prázdninový dům stojí 12 km od granadské katedrály a bulváru Paseo de los Tristes. Alojamientos Sierra Nevada Viva stojí 25 km od letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Camping & Bungalows Suspiro del Moro
Camping & Bungalows Suspiro del Moro

8 / 10 (99 hodnocení)

Camping & Bungalows Suspiro se nachází jen 10 minut jízdy od Granady. del Moro nabízí sezónní venkovní bazén a dřevěné bungalovy s vlastní koupelnou a dobře vybaveným kuchyňským koutem. V baru je zdarma dostupné Wi-Fi. Všechny útulné bungalovy jsou světlé, prakticky zařízené a mají kuchyňský kout, koupelnu, topení a klimatizaci. Všechny bungalovy mají posezení s TV s plochou obrazovkou, zařízenou verandu a soukromé parkovací místo pro 1 auto. K dispozici jsou rozsáhlé zahrady a dětské hřiště. Místní autobusy do Granady a k paláci Alhambra staví přímo před Suspiro del Moro. Lyžařské středisko Sierra Nevada a pláže Costa Tropical jsou vzdálené 40 minut jízdy.

Hotel Restaurante Boabdil
Hotel Restaurante Boabdil

7,3 / 10 (344 hodnocení)

V ubytování Hotel Restaurante Boabdil máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel Restaurante Boabdil se nachází ve městě Otura, pouhých 10 minut jízdy od Granady, a nabízí nádherný výhled na pohoří Sierra Nevada. Všechny klimatizované pokoje mají TV a bezplatné Wi-Fi. Pokoje jsou tradičně zařízené a mají vlastní koupelnu s vanou a toaletními potřebami zdarma. Hosté mají také přístup do hotelové zahrady a na terasu. Snídaně se podává v hotelové kavárně a můžete si ji vychutnat také na terase. Restaurace nabízí pevně stanovená menu a jídla à la carte a připravuje pokrmy z domácích produktů. Hotel Restaurante Boabdil má dobré spojení s Granadou po dálnici A-44 a na letiště Granada dojedete autem za 30 minut. U hotelu je neplacené soukromé parkoviště.

Casa Rural cerca de Granada Otura by Ruralidays
Casa Rural cerca de Granada Otura by Ruralidays

7 / 10 (3 hodnocení)

Casa Rural cerca de Granada Otura by Ruralidays se nachází v obci Otura, 11 km od vědeckého parku Granada, 13 km od muzea San Juan de Dios a 14 km od katedrály. Nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu a terasu. Tento prázdninový dům má také vlastní bazén. Prázdninový dům má 4 ložnice, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Casa Rural cerca de Granada Otura by Ruralidays stojí 14 km od bulváru Paseo de los Tristes a baziliky San Juan de Dios. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 25 km.

Beautiful home in Otura with Outdoor swimming pool, WiFi and 5 Bedrooms
Beautiful home in Otura with Outdoor swimming pool, WiFi and 5 Bedrooms

Beautiful home in Otura with Outdoor swimming pool, Wi-Fi and 5 Bedrooms se nachází v Otuře, 13 km od muzea San Juan de Dios, 14 km od granadské katedrály a 14 km od Paseo de los Tristes. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 5 ložnic, TV a kuchyň s lednicí a sporákem. Prázdninový dům stojí 14 km od baziliky San Juan de Dios a vlakového nádraží Granada. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen leží 26 km od Beautiful home in Otura with Outdoor swimming pool, Wi-Fi a 5 Bedrooms.