Ubytování ve městě Oubiña

Město Oubiña se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Oubiña nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Oubiña

O Legado de Ramira
O Legado de Ramira

10 / 10 (2 hodnocení)

O Legado de Ramira se nachází ve městě Oubiña, 49 km od Estación Maritima, a nabízí bar, nekuřácké pokoje a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Hotel stojí 10 km od ostrova Cortegada, 25 km od vlakového nádraží Pontevedra a 44 km od golfového hřiště Ria de Vigo. Některé pokoje mají balkon s výhledem do zahrady. Pokoje mají šatní skříň. Pokoje v O Legado de Ramira mají vlastní koupelnu se sprchou a fénem, TV s plochou obrazovkou, klimatizaci a některé také terasu. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. O Legado de Ramira podává snídani formou bufetu nebo vegetariánskou snídani. Penzion stojí 21 km od radnice Pontevedra a baziliky Santa Maria. Na letiště Vigo je to 52 km.

Amazing home in Vilanova de Arousa with WiFi and 3 Bedrooms
Amazing home in Vilanova de Arousa with WiFi and 3 Bedrooms

Amazing home se nachází ve Vilanově de Arousa, 49 km od Estación Maritima a 10 km od ostrova Cortegada. Nabízí Wi-Fi zdarma, 3 ložnice a zahradu. Tento prázdninový dům stojí 22 km od radnice Pontevedra a baziliky Santa Maria. Prázdninový dům má 3 ložnice a kuchyň s lednicí, sporákem a kávovarem. Prázdninový dům je vzdálený 26 km od vlakového nádraží Pontevedra a 44 km od golfového hřiště Ria de Vigo. Amazing home in Vilanova de Arousa se 3 ložnicemi je vzdálený 53 km od letiště Vigo.