Ubytování ve městě Parets d'Emporda

Město Parets d'Emporda se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Parets d'Emporda nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Parets d'Emporda

Can Moresch
Can Moresch

9,4 / 10 (8 hodnocení)

Can Moresch se nachází v obci Parets d'Emporda, pouhých 19 km od Dalího muzea, a nabízí sezónní venkovní bazén, sdílený lounge a sdílenou kuchyň. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 5 ložnic, 5 koupelen, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Tento klimatizovaný prázdninový dům má také posezení a 5 koupelen s bidetem, sprchou a vířivkou. Hosté mohou využívat vířivku. Can Moresch má také dětské hřiště. Ubytování je vzdálené 27 km od golfového hřiště Peralada Golf a 30 km od vlakového nádraží Girona. Na letiště Girona-Costa Brava je to 41 km.

Mas Torrencito pet friendly
Mas Torrencito pet friendly

9 / 10 (161 hodnocení)

Tento okouzlující hotel se nachází ve venkovském domě z 15. století v obci Parets d'Empordà a nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky. Mas Torrencito má venkovní bazén a je obklopen krásným pozemkem. Mas Torrencito má 8 rustikálních pokojů s výhledem do zahrady, odhalenými kamennými zdmi, trámovými stropy a zařízením ve venkovském stylu. Všechny pokoje mají bezplatné Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou, klimatizaci a kávovar. V salonku hotelu Torrencito si můžete dát čaj a kávu. Snídaně se podává v jídelně s originální pecí na chléb. K dispozici je také terasa s výhledem do zahrady. V areálu hotelu Torrencito se volně potulují psi a kočky, stejně jako ve společných prostorách, včetně salonku a jídelny. Můžete si zde zdarma půjčit jízdní kola a vydat se na pěší túru do l'Alt. Krásná krajina Empordà. L'Escala, Figueres a slavné Dalí muzeum jsou vzdálené 14 km a do Girony dojedete autem za 30 minut.