Ubytování ve městě Pedralba

Město Pedralba se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Pedralba nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pedralba

La casita
La casita

9,8 / 10 (24 hodnocení)

V ubytování La casita máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La casita se nachází asi 40 km od kostela sv. Mikuláše a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na hory. 41 km od baziliky de la Virgen de los Desamparados. Nabízí bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. La casita stojí 41 km od zahrad Jardines de Monforte a zoo Bioparc Valencia. Na letiště Valencia je to 26 km.

Casa Rural Buenavista Pedralba
Casa Rural Buenavista Pedralba

9,4 / 10 (12 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Buenavista Pedralba máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Buenavista Pedralba se nachází ve městě Pedralba, 42 km od baziliky de la Virgen de los Desamparados, parku Jardines de Monforte a zahrad Turia. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 41 km od kostela sv. Mikuláše a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Tento bed and breakfast má kabelovou TV, balkon, posezení a CD přehrávač. V kuchyni je lednice, sporák, myčka nádobí, kávovar a rychlovarná konvice. Každé ráno se zde podává snídaně formou bufetu a kontinentální snídaně. Po dni stráveném pěší turistikou, lyžováním nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Casa Rural Buenavista Pedralba stojí 42 km od zoo Bioparc Valencia a 43 km od Národního muzea keramiky a dekorativního umění González Martí. Na letiště ve Valencii je to 27 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

LA CASICA
LA CASICA

LA CASICA se nachází ve městě Pedralba, 40 km od kostela sv. Mikuláše a 41 km od baziliky de la Virgen de los Desamparados. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a terasou. 41 km od Jardines de Monforte. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 41 km od zoo Bioparc Valencia a zahrad Turia. Letiště Valencia leží 25 km daleko.

Casa Loro Loco B&B
Casa Loro Loco B&B

8,9 / 10 (47 hodnocení)

V ubytování Casa Loro Loco B&B máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Loro Loco B&B se nachází ve městě Pedralba a nabízí ubytování s výhledem na hory, venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, terasu a bar. Tento bed and breakfast poskytuje bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Ve sdílené koupelně najdete sprchu, bezplatné toaletní potřeby a fén. Casa Loro Loco B&B podává à la carte nebo kontinentální snídani. V okolí se lze věnovat cyklistice. Ubytování je vzdálené 38 km od kostela sv. Mikuláše a 39 km od baziliky de la Virgen de los Desamparados. Na letiště Valencia je to 36 km.

La Casa del Río
La Casa del Río

8,3 / 10 (13 hodnocení)

La Casa del Río se nachází asi 42 km od baziliky de la Virgen de los Desamparados a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem na hory. 40 km od kostela sv. Mikuláše. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 5 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici terasa a v okolí se lze věnovat pěší turistice. La Casa del Río stojí 42 km od Jardines de Monforte a zahrad Turia. Na letiště Valencia je to 26 km.

VILLA TAMARIT
VILLA TAMARIT

VILLA TAMARIT se nachází ve městě Pedralba a nabízí venkovní bazén, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tato klimatizovaná vila má 5 ložnic, kabelovou TV s plochou obrazovkou a kuchyň s myčkou nádobí. Vila stojí 40 km od kostela sv. Mikuláše a 41 km od baziliky de la Virgen de los Desamparados. Letiště Valencia leží 26 km daleko.