Ubytování ve městě Peñasrubias de Pirón

Město Peñasrubias de Pirón se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Peñasrubias de Pirón nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Peñasrubias de Pirón

Hotel Del Verde Al Amarillo
Hotel Del Verde Al Amarillo

9,1 / 10 (74 hodnocení)

Hotel Del Verde Al Amarillo se nachází v obci Peñarrubias de Piron a nabízí zahradu a restauraci podávající místní maso. Ve společných prostorách je k dispozici bezplatné Wi-Fi a v hotelových pokojích kabelové připojení k internetu. Každý klimatizovaný pokoj má manželskou postel nebo 2 samostatné postele a posezení s psacím stolem a TV. Ve vlastní koupelně najdete vanu nebo sprchu, bidet a fén. Hotel má hernu s TV. Před budovou je také tenisový kurt. Do přírodní rezervace Hoces del Río Duratón, kde se můžete věnovat různým aktivitám, jako je pěší turistika, rafting nebo kanoistika, dojedete autem za 30 minut. Segovia leží 20 km daleko a do Madridu dojedete za 90 minut.

CASA RURAL EL ALIMOCHE
CASA RURAL EL ALIMOCHE

9 / 10 (5 hodnocení)

CASA RURAL EL ALIMOCHE se nachází 24 km od náměstí Plaza Mayor a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na hory. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, tenisu a dalším aktivitám. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Každý den se podává kontinentální snídaně a snídaně formou bufetu. CASA RURAL EL ALIMOCHE nabízí gril. Ubytování je vzdálené 22 km od paláce Alcazar de Segovia a 24 km od památníku Loba Capitolina. Letiště Valladolid je vzdálené 127 km.