Ubytování ve městě Peralta de la Sal

Město Peralta de la Sal se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Peralta de la Sal nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Peralta de la Sal

Casa frari
Casa frari

10 / 10 (5 hodnocení)

V ubytování Casa frari máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa frari se nachází asi 40 km od Torreciudadu a nabízí ubytování s výhledem na hory, zahradou, terasou a grilem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a fénem. K dispozici je také TV s plochou obrazovkou, posezení, pračka a 2 koupelny s vanou. Dag Shang Kagyu a Congost de Montrebei jsou vzdálené 48 km. Na letiště Lleida-Alguaire je to 49 km.

Casa del Bueno
Casa del Bueno

9,3 / 10 (148 hodnocení)

V ubytování Casa del Bueno máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa del Bueno nabízí ubytování s výhledem na město, restaurací a balkonem, asi 40 km od Torreciudadu. Nabízí výhled na hory a je vzdálen 48 km od Dag Shang Kagyu a od Congost de Montrebei. Tento klimatizovaný apartmán má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. K dispozici je také TV s plochou obrazovkou, posezení, pračka a 1 koupelna s vanou. Na letiště Lleida-Alguaire je to 49 km.