Ubytování ve městě Picaraña

Město Picaraña se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Picaraña nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Picaraña

Pensión Glorioso
Pensión Glorioso

7,8 / 10 (554 hodnocení)

Pensión Glorioso je penzion situovaný v Picaraña, u poutní cesty Camino de Santiago. Wi-Fi je dostupné zdarma. Tento hotel má výhodnou polohu mezi Padrónem, 7 km daleko, a Santiagem de Compostela, 13 km daleko. Nejbližší pláže jsou vzdálené 20 minut jízdy. Všechny pokoje v penzionu Glorioso mají topení, šatní skříň, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s vanou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou v ceně. Hotel se nachází na poutní cestě El Camino de Santiago a nabízí specifické služby a zařízení pro poutníky. Mezi tyto služby patří přeprava zavazadel a úschovna kol. Pensión Glorioso má neplacené parkoviště.

P Residencia PIVIDAL
P Residencia PIVIDAL

7,1 / 10 (355 hodnocení)

P Residencia PIVIDAL se nachází na Camino de Santiago, 16,5 km od města Compostela a jeho slavné katedrály. Některé pokoje mají klimatizaci a ve všech je zdarma dostupné Wi-Fi. P Residencia PIVIDAL poskytuje pokoje s TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnou, fénem, ručníky a ložním prádlem. Součástí hotelu je bar a restaurace, která nabízí typické galicijské pokrmy. Restaurace je v neděli zavřená, stejně jako snídaně a obědové balíčky. Na letiště Rosalia de Castro-Santiago de Compostela je to 20 km. Má velké soukromé parkoviště. P Residencia PIVIDAL zajišťuje vyzvednutí. Přímo u hotelu je autobusová zastávka. Mluvíme vaším jazykem.

Hostel Glorioso
Hostel Glorioso

6,9 / 10 (200 hodnocení)

Hostel Glorioso se nachází v Picaraña, 12 km od katedrály Santiago de Compostela. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Hotel stojí asi 15 km od kongresového centra Santiago de Compostela, 28 km od ostrova Cortegada a 12 km od nádraží Santiago de Compostela. Hotel je nekuřácký a stojí 15 km od vyhlídky Point View. Pokoje mají sdílenou koupelnu a některé také výhled na hory. Hostel Glorioso stojí 12 km od náměstí Plaza Roja i od kampusu Universitario Sur. Na letiště Santiago de Compostela je to 29 km.