Ubytování ve městě Pilar de Jaravía

Město Pilar de Jaravía se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Pilar de Jaravía nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pilar de Jaravía

Casa la estación
Casa la estación

9,5 / 10 (17 hodnocení)

Nabízí zahradu, terasu a tenisový kurt. Casa la estación nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a výhledem na moře v obci Pilar de Jaravía. Poskytuje výhled na hory a bazén a je vzdálen 37 km od golfového hřiště Marina. Klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také vířivka. Hosté si mohou zaplavat v krytém bazénu nebo se věnovat pěší turistice. Casa la estación stojí 27 km od golfového hřiště Valle del Este a 34 km od golfového hřiště Mojacar Marina. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 86 km.

El Retiro - Casa Vibrante
El Retiro - Casa Vibrante

8,6 / 10 (8 hodnocení)

El Retiro - Casa Vibrante se nachází v obci Pilar de Jaravía, 27 km od golfového hřiště Valle del Este a 34 km od golfového hřiště Mojacar Marina. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má přímý přístup na balkon s výhledem do zahrady, 2 ložnice a plně vybavený kuchyňský kout. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 35 km od golfového klubu Desert Springs. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 86 km.

El pequeño paraíso
El pequeño paraíso

El pequeño paraíso se nachází v obci Pilar de Jaravía a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Nachází se 40 km od golfového hřiště Marina Golf a má terasu a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a fénem. K dispozici je také TV s plochou obrazovkou, posezení, pračka a 2 koupelny s vanou. Apartmán je vzdálený 29 km od golfového hřiště Valle del Este a 36 km od golfového hřiště Mojacar Marina. Mezinárodní letiště Region de Murcia je vzdálené 91 km.