Ubytování ve městě Pina de Montalgrao

Město Pina de Montalgrao se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Pina de Montalgrao nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pina de Montalgrao

Tia Rulla 1
Tia Rulla 1

8,7 / 10 (8 hodnocení)

V ubytování Tia Rulla 1 máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tia Rulla 1 se nachází ve městě Pina de Montalgrao ve Valencii a nabízí balkon. Tento venkovský dům nabízí ubytování s terasou. Tento venkovský dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Venkovský dům má také gril. Na letiště Valencia je to 93 km.

Tia Rulla 2
Tia Rulla 2

8,2 / 10 (10 hodnocení)

V ubytování Tia Rulla 2 máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tia Rulla 2 se nachází v Pina de Montalgrao a nabízí terasu. Tento venkovský dům nabízí ubytování s balkonem. Tento venkovský dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou, fénem a pračkou. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. Na letiště Valencia je to 93 km.

Tia Rulla 3
Tia Rulla 3

8 / 10 (3 hodnocení)

V ubytování Tia Rulla 3 máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tia Rulla 3 se nachází v obci Pina de Montalgrao ve Valencii a nabízí balkon. Tento venkovský dům nabízí ubytování s terasou. Tento venkovský dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s vanou nebo sprchou, fénem a pračkou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Venkovský dům má také gril. Na místě je k dispozici terasa a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Valencia je to 93 km.