Ubytování ve městě Pitillas

Město Pitillas se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Pitillas nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pitillas

Casa Ozcoidi, acogedor alojamiento con jardín y piscina en el centro de Navarra
Casa Ozcoidi, acogedor alojamiento con jardín y piscina en el centro de Navarra

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa Ozcoidi, acogedor alojamiento con jardín y piscina en el centro de Navarra se nachází asi 49 km od Navarry Areny a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem a terasou. Tento venkovský dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento venkovský dům má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na bazén. Pro děti je připraveno dětské hřiště. Casa Ozcoidi, acogedor alojamiento con jardín y piscina en el centro de Navarra stojí 8,3 km od paláce králů Navarry v Olite. Na letiště Pamplona je to 47 km.

La Casona de Pitillas
La Casona de Pitillas

9,6 / 10 (18 hodnocení)

La Casona de Pitillas se nachází v Pitillas, 49 km od Navarry Areny a 8,3 km od paláce králů Navarry v Olite. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a zahradou. Venkovský dům má balkon a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a stolnímu tenisu. Tento venkovský dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Na letiště Pamplona je to 47 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.