Ubytování ve městě Pliego

Město Pliego se nachází v regionu Murcie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Pliego nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pliego

Agradable casa familiar en Pliego.
Agradable casa familiar en Pliego.

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Agradable casa familiar en Pliego. Nachází se v Pliego, 28 km od Parroquia San Juan Bautista, 44 km od římského mostu a 45 km od vlakového nádraží Murcia. Tento apartmán se nachází 42 km od kampusu univerzity Campus de Espinardo v Murcii a 43 km od paláce San Esteban. Apartmán má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 45 km od muzea výtvarného umění Murcia a 37 km od divadla Villa de Molina. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 57 km.

Stunning Home In Pliego With Outdoor Swimming Pool, Wifi And 3 Bedrooms
Stunning Home In Pliego With Outdoor Swimming Pool, Wifi And 3 Bedrooms

Úžasný domov Private Swimming Pool And 3 Bedrooms se nachází v Pliego, 34 km od Parroquia San Juan Bautista, 50 km od římského mostu a 43 km od divadla Villa de Molina. Nabízí Wi-Fi zdarma. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, kabelovou TV a kuchyň s lednicí a sporákem. Prázdninový dům stojí 48 km od kampusu Espinardo - Murcijské univerzity a 49 km od paláce San Esteban. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 63 km. V Pliego s Wi-Fi, soukromý bazén a 3 ložnice.