Ubytování ve městě Pola de Allande

Město Pola de Allande se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Pola de Allande nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pola de Allande

Apartamentos Rurales Casa Carmen
Apartamentos Rurales Casa Carmen

9,4 / 10 (110 hodnocení)

Ubytování Pola de Allande se nachází v obci Pola de Allande, Apartamentos Rurales Casa Carmen nabízí ubytování s kuchyní a Wi-Fi. Všechny apartmány mají pračku, TV s plochou obrazovkou, pohovku a šatní skříň. Nechybí ani myčka nádobí a kávovar. K dispozici je také gril. Apartamentos Rurales Casa Carmen leží 13 km od Cangas del Narcea a 6 km od Pola de Allande. Na letiště Asturias je to 84 km.

Casa Gayón
Casa Gayón

9,1 / 10 (138 hodnocení)

Casa Gayón se nachází v Asturii, 500 metrů od Pola de Allande a je obklopen přírodou a horami. Nabízí zahradu, terasu a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán s odhalenými dřevěnými trámy, dlážděnou podlahou, výhledem na hory, 1 ložnicí a 1 koupelnou s vanou a toaletními potřebami zdarma. Kuchyňský kout je vybaven mikrovlnnou troubou a sporákem. K dispozici je také posezení s pohovkou a TV. Restaurace Casa Gayón nabízí místní tradiční kuchyni, grilované maso a tradiční asturský nápoj, mošt. K dispozici je také nepřetržitě otevřená recepce, turistické informace a prodejní automat. Přírodní rezervace Muniellos je vzdálená 50 minut jízdy a město Cangas de Narcea 20 minut jízdy. Na letiště Asturias je to 84 km. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Hotel Nueva Allandesa
Hotel Nueva Allandesa

8,1 / 10 (1145 hodnocení)

Hotel Nueva Allandesa se nachází v centru města Pola de Allande a nabízí restauraci. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Obchody a kavárny jsou vzdálené 50 metrů. Všechny pokoje mají TV s plochou obrazovkou. Ve všech je koupelna s vanou nebo sprchou. Poutní cesta Camino de Santiago vede přes Pola de Allande. Na letiště Asturias je to 55 km.