Ubytování ve městě Port des Canonge

Město Port des Canonge se nachází v regionu Mallorca ve státě Španělsko. Celkově ve městě Port des Canonge nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Port des Canonge

CAN BALAMBE
CAN BALAMBE

9,4 / 10 (13 hodnocení)

V ubytování CAN BALAMBE máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. CAN BALAMBE se nachází v Port des Canonge a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 400 metrů od pláže Cala Gata a 500 metrů od pláže Platja de Son Bunyola. Letiště Palma de Mallorca je vzdáleno 31 km.

Home in Tramuntana
Home in Tramuntana

7,7 / 10 (11 hodnocení)

V ubytování Home in Tramuntana máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Home in Tramuntana se nachází v Port des Canonge, 200 metrů od pláže Cala Gata, a nabízí ubytování se sdíleným salonkem, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a nepřetržitě otevřenou recepcí. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a šnorchlování. Tento prázdninový dům má výhled na moře a hory, 3 ložnice a balkon. Tento prázdninový dům má terasu s výhledem na město, satelitní TV s plochou obrazovkou, dobře vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí a 2 koupelny se sprchou a fénem. K dispozici je dětské hřiště a gril. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Prázdninový dům stojí 300 metrů od pláže Platja de Son Bunyola a 22 km od golfového hřiště Son Vida. Home in Tramuntana stojí 31 km od letiště Palma de Mallorca a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Es Murteret, Grupo Mistral
Es Murteret, Grupo Mistral

Es Murteret, Grupo Mistral se nachází 700 metrů od pláže Cala Gata a 800 metrů od pláže Platja de Son Bunyola. Nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a 3 koupelny s vířivkou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 22 km od golfového hřiště Son Vida a jachtařského klubu Palma. Letiště Palma de Mallorca je vzdálené 30 km.