Ubytování ve městě Portilla de la Reina

Město Portilla de la Reina se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Portilla de la Reina nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Portilla de la Reina

El Invernal de Picos
El Invernal de Picos

9,4 / 10 (126 hodnocení)

El Invernal de Picos se nachází v Portilla de la Reina v regionálním parku Picos de Europa a nabízí výhled na hory a dobrý výchozí bod pro cestu Cares Trail. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmán má terasu, obývací pokoj s jídelnou a TV a kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou, toustovačem a kávovarem. V koupelně najdete bezplatné toaletní potřeby a fén. Ložní prádlo je zajištěno. V blízkosti najdete dětské hřiště a v blízkosti je také několik vyhlídkových míst. Do Riaña dojedete autem za 30 minut.

Albergue de Portilla
Albergue de Portilla

9,1 / 10 (322 hodnocení)

Albergue de Portilla se nachází v Portilla de la Reina, 36 km od Potesu. Nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Na místě je bowlingová dráha, bar a restaurace. Na místě je k dispozici bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Standardem je vlastní koupelna s vanou nebo sprchou. K dispozici je obývací pokoj s jídelnou a krbem. K dispozici jsou také bezplatné toaletní potřeby a fén. K dispozici je také sdílený lounge. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování, cyklistice a rybaření. Albergue de Portilla stojí 77 km od pláže Pechón.