Ubytování ve městě Pozoblanco

Město Pozoblanco se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Pozoblanco nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pozoblanco

Casa Rural Cortijo del Zoco Bajo
Casa Rural Cortijo del Zoco Bajo

9,4 / 10 (5 hodnocení)

Casa Rural Cortijo del Zoco Bajo se nachází na venkově, 5 minut jízdy od Pozoblanca. Tento zrekonstruovaný statek nabízí 5 rustikálních domů kolem venkovního bazénu. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a parkování zdarma. Každý dům má kapacitu až 10 osob a 2 koupelny. K dispozici je obývací pokoj s krbem, pohovkou a TV. V jídelní části a kuchyni najdete lednici, mikrovlnnou troubu, kávovar, rychlovarnou konvici a pračku. Energii pro teplou vodu a topení dodávají solární panely. K dispozici je zahrada s grilem, kamenný dům a houpačky pro děti. Na přepážce s turistickými informacemi si můžete pronajmout jízdní kola. Golfové hřiště Pozoblanco je vzdálené 5 km.

Miguel's House
Miguel's House

9,3 / 10 (51 hodnocení)

Miguel's House se nachází v obci Pozoblanco v Andalusii a nabízí balkon a výhled do zahrady. Tento apartmán nabízí terasu. Tento klimatizovaný apartmán má terasu s výhledem na město, 2 ložnice a plně vybavenou kuchyň. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Sevilla je to 204 km.

Hotel Nomada
Hotel Nomada

8,8 / 10 (623 hodnocení)

Hotel Nomada se nachází v Pozoblancu a nabízí 1hvězdičkové ubytování, restauraci a bar. Tento 1hvězdičkový hotel nabízí sdílený lounge a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou. K dispozici je pokojová služba, nepřetržitě otevřená recepce a organizace výletů. Všechny pokoje v hotelu mají šatní skříň. Hotel Nomada poskytuje ubytování v pokojích s psacím stolem, TV s plochou obrazovkou a v některých případech také s terasou. Na letiště Sevilla je to 204 km.

Hotel Hc Zoom
Hotel Hc Zoom

8,6 / 10 (549 hodnocení)

V ubytování Hotel Hc Zoom máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel Hc Zoom se nachází v Pozoblancu a nabízí bezplatné Wi-Fi, restauraci a bar. Tento hotel nabízí klimatizované pokoje pouhých 200 metrů od centra města. Všechny vytápěné pokoje mají satelitní TV s plochou obrazovkou, psací stůl a výhled na město. Všechny pokoje jsou zvukotěsné a mají vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou a toaletními potřebami zdarma. Některé pokoje mají balkon. Snídaně je zahrnuta v ceně. Hotel nabízí nepřetržitě otevřenou recepci, pokojovou službu, turistické informace a sdílený lounge. Hotel nabízí parkování za příplatek a v okolí najdete veřejné parkoviště. Hotel Hc Zoom stojí 100 metrů od obchodu s potravinami a trhu a 10 minut jízdy od golfového rezortu Pozoblanco. Do Córdoby dojedete autem za 50 minut.

Noriega
Noriega

7,6 / 10 (82 hodnocení)

Hostal Noriega se nachází v provincii Córdoba, vedle divadla Silo v Pozoblancu. Nabízí vířivku a klimatizované pokoje s vlastním balkonem a satelitní TV s plochou obrazovkou. Moderní pokoje v hotelu Noriega mají stylový design. Všechny mají vlastní koupelnu s fénem, županem a pantoflemi. Noriega Hostal má restauraci ve španělském stylu a bar s terasou. Personál recepce vám poskytne informace o tom, co si v Andalusii nenechat ujít. Hotel Noriega stojí 10 minut jízdy od golfového klubu Pozoblanco a 70 minut jízdy od krásného města Córdoba. Kyvadlová doprava na letiště Córdoba je k dispozici na vyžádání.

Cortijo La Panadera
Cortijo La Panadera

Set in a 1920s Cortijo La Panadera se nachází v andaluském statku v Pozoblancu, 12 km od centra města. Tento venkovský dům s výhledem na hory nabízí sezónní bazén a zahradu. Dvoupodlažní ubytování je zařízené v rustikálním stylu s dřevěnými trámovými stropy a odhalenými stěnami. Má plně vybavenou kuchyň a všechny pokoje mají vlastní koupelnu. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také krb. Cortijo La Panadera stojí 3 km od Pedroche. Na letiště Sevilla je to 225 km.

Casa Rural Ventorro de Sales
Casa Rural Ventorro de Sales

Casa Rural Ventorro de Sales se nachází v Pozoblancu. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 10 ložnic, TV s plochou obrazovkou a kuchyň. Na sevillské letiště je to 213 km.