Ubytování ve městě Preixéns

Město Preixéns se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Preixéns nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Preixéns

CA L'OLIVA
CA L'OLIVA

9,6 / 10 (5 hodnocení)

V ubytování CA L'OLIVA máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. CA L'OLIVA se nachází v obci Preixéns, pouhých 38 km od kláštera Valbona de les Monges, a nabízí sdílený lounge, terasu a sdílenou kuchyň. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál recepce hovoří katalánsky, anglicky, španělsky a francouzsky a ochotně vám poskytne praktické informace o okolí. Prázdninový dům stojí 49 km od vlakového nádraží Lleida a Španělské asociace proti rakovině. Na letiště Lleida-Alguaire je to 61 km.

Ca l'Agustina
Ca l'Agustina

9,3 / 10 (262 hodnocení)

Ca l'Agustina nabízí ubytování v Preixens. Farma má venkovní bazén, výhled na bazén, restauraci a bar. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Některé pokoje mají posezení vhodné k relaxaci po náročném dni. Některé pokoje mají terasu nebo balkon. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu. K dispozici jsou také bezplatné toaletní potřeby a fén. Ca l'Agustina poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Recepce je otevřená nepřetržitě. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří jízda na koni a cyklistika. Ca l'Agustina stojí 41 km od Lleidy a 34 km od Rocallaury. Na letiště Reus je to 72 km.