Ubytování ve městě Prioro

Město Prioro se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Prioro nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Prioro

Casa Rural El Serrano
Casa Rural El Serrano

9,4 / 10 (44 hodnocení)

Casa Rural El Serrano se nachází ve městě Prioro, obklopeném pohoří Leonese, a nabízí dlážděné podlahy a vysoké stropy. K dispozici je dětské hřiště a gril. El Serrano má nábytek ve venkovském stylu a velká okna zajišťují dostatek přirozeného světla. Jejich součástí je prostorný obývací pokoj s jídelním stolem, TV a krbem obklopeným pohovkami. V plně vybavené kuchyni najdete kávovar, myčku nádobí a mikrovlnnou troubu. K dispozici je také pračka. Národní park Europe Peaks je vzdálený 40 km a k jezeru Riaño dojedete autem za 30 minut.

Albergue de Prioro
Albergue de Prioro

9,2 / 10 (199 hodnocení)

Albergue de Prioro se nachází v Prioru a nabízí sdílený lounge, terasu, bar a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Na skleničku si můžete zajít do snack baru. Některé pokoje mají výhled na hory a sdílenou koupelnu se sprchou a fénem. Nechybí ani ložní prádlo. Hosté Albergue de Prioro se mohou v Prioru a okolí věnovat pěší turistice, lyžování a šnorchlování. Na letiště León je to 94 km.