Ubytování ve městě Puebla de Don Fadrique

Město Puebla de Don Fadrique se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Puebla de Don Fadrique nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Puebla de Don Fadrique

Molino del Machero
Molino del Machero

9,6 / 10 (16 hodnocení)

V ubytování Molino del Machero máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Molino del Machero se nachází v Puebla de Don Fadrique a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a zahradou s terasou a výhledem na hory. Ve vlastní koupelně najdete sprchu, bezplatné toaletní potřeby a župany. V tomto venkovském domě se podává snídaně formou bufetu nebo kontinentální snídaně. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat cyklistice. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 146 km.

Molino Sauco - Hammam
Molino Sauco - Hammam

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Molino Sauco - Hammam se nachází v Puebla de Don Fadrique a nabízí terasu. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Vila se skládá z 5 samostatných ložnic, obývacího pokoje, plně vybavené kuchyně a 5 koupelen. Součástí vily je wellness centrum se saunou, hammamem a krytým bazénem. Hosté mohou využívat sdílený lounge a v okolí se věnovat pěší turistice. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 153 km.

CORTIJO VIANA LA SAGRA
CORTIJO VIANA LA SAGRA

9,2 / 10 (30 hodnocení)

CORTIJO VIANA LA SAGRA se nachází v Puebla de Don Fadrique a nabízí terasu. Tato chata má zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Chata má 3 ložnice, plně vybavenou kuchyň a 1 koupelnu. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 156 km.

CASA MIGUEL
CASA MIGUEL

7,3 / 10 (38 hodnocení)

CASA MIGUEL se nachází v Puebla de Don Fadrique a nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepci a turistické informace. Apartmán má balkon a výhled do zahrady. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 5 ložnic, obývací pokoj, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 3 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je dětské hřiště a gril. V okolí se můžete věnovat lyžování. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 144 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.