Ubytování ve městě Puente de Vadillos

Město Puente de Vadillos se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Puente de Vadillos nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Puente de Vadillos

CASA La Playeta
CASA La Playeta

9,5 / 10 (6 hodnocení)

CASA La Playeta se nachází v Puente de Vadillos v regionu Castilla-La Mancha a nabízí zahradu. Výhled směřuje na hory a řeku. Prázdninový dům má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, myčkou nádobí, pračkou, sporákem a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Letiště Madrid-Torrejón je vzdálené 149 km.

Hostal Rural Amador
Hostal Rural Amador

8,5 / 10 (246 hodnocení)

Hostal Rural Amador má restauraci, bar a fitness centrum. Hotel se nachází v Puente de Vadillos a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Hostal Rural Amador má pokoje s topením, TV, šatní skříní a psacím stolem. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou a toaletními potřebami zdarma. Hostal Rural Amador nabízí také zahradu, terasu a turistické informace na vyžádání. V okolí se můžete věnovat kanoistice, rybaření a cyklistice. Přírodní rezervace Torcas de Lagunaseca je vzdálená 20,5 km. Jezero Laguna Grande de Tobar je vzdálené 20 minut jízdy.