Ubytování ve městě Puig D’en Valls

Město Puig D’en Valls se nachází v regionu Ibiza ve státě Španělsko. Celkově ve městě Puig D’en Valls nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Puig D’en Valls

New! Villa Can Jaume Arabí de Baix
New! Villa Can Jaume Arabí de Baix

10 / 10 (1 hodnocení)

New má sezónní venkovní bazén, zahradu a terasu. Vila Může Jaume Arabí de Baix se nachází v Puig D'en Valls a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a šnorchlování. Klimatizovaná vila se skládá ze 4 samostatných ložnic, obývacího pokoje, plně vybavené kuchyně a 2 koupelen. K dispozici je také gril. V okolí se lze věnovat cyklistice. Vila Can Jaume Arabí de Baix zajišťuje službu půjčení jízdních kol. Ubytování je vzdálené 3,3 km od přístavu Botafoch a 4,1 km od přístavu Ibiza. Na letiště Ibiza je to 8 km. Vila Může Jaume Arabí de Baix.

Bab el Oued Villa Ibiza
Bab el Oued Villa Ibiza

9,4 / 10 (17 hodnocení)

V ubytování Bab el Oued Villa Ibiza máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Bab el Oued Villa Ibiza se nachází v Puig D'en Valls a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. 2,2 km od pláže Talamanca. Nabízí bar a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaná vila má 6 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 7 koupelen se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Vila má také satelitní TV s plochou obrazovkou a 7 koupelen s vanou. Vila stojí 1,4 km od přístavu Botafoch a 4 km od přístavu Ibiza. Na letiště Ibiza je to 7 km.

Villa Can Fita
Villa Can Fita

9,4 / 10 (11 hodnocení)

Villa Can Fita se nachází v Puig D'en Valls, 10 km od přístavu Botafoch a 11 km od přístavu Ibiza. Nabízí výhled do zahrady. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Klimatizovaná vila má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je venkovní bazén a terasa. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Vila stojí 12 km od autobusového nádraží a přístavu San Antonio. Villa stojí 14 km od letiště Ibiza. Can Fita nabízí placenou dopravu na letiště.

Villa Muntblanc Ibiza
Villa Muntblanc Ibiza

9,2 / 10 (8 hodnocení)

Villa Muntblanc Ibiza se nachází v Puig D'en Valls a nabízí zahradu, venkovní bazén a výhled na bazén. 9 km od pláže Playa d'en Bossa. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště. Vila má 5 ložnic, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 6 koupelen s vířivkou. Villa Muntblanc Ibiza má také vířivku. K dispozici je gril a sluneční terasa. Villa Muntblanc Ibiza leží 6 km od města Ibiza a 12 km od San Antonia.

Hotel Rural Xereca
Hotel Rural Xereca

9,1 / 10 (209 hodnocení)

V ubytování Hotel Rural Xereca máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel Xereca is situated in Puig den Valls, 3.2 km from Ibiza Town. The pet-friendly hotel has an outdoor pool and sun terrace, and guests can enjoy a meal at the restaurant or a drink at the snack bar. Nearly all rooms and suites have a private terrace or balcony with views to the garden or pool area. All rooms have a private bathroom with extras as hairdryer, free toiletries, bathrobes as well as flat screen TV, minibar and coffeemachine. Bike hire and car hire are available at this farm stay and the area is popular for golfing. The area is popular for boattrips and watersports. Located very quiet but very good connected Salinas Beach is just 8 km away, Playa den Bossa 5 km, San Antonio 12 km and Ibiza Airport 8 km. Airport shuttle services are available on prior request, and subject to availability.

Villa Sa Torre
Villa Sa Torre

6,6 / 10 (222 hodnocení)

Villa Sa Torre se nachází v Puig D'en Valls, 2,9 km od pláže Talamanca a 2,4 km od přístavu Botafoch. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a zahradu s terasou a výhledem do zahrady. Některé apartmány mají jídelní kout a/nebo terasu. Ubytování zajišťuje službu půjčení aut. Villa Sa Torre stojí 3,2 km od přístavu Ibiza a 7,8 km od aquaparku Aguamar. Na letiště Ibiza je to 8 km.

Pirats Des Vedra
Pirats Des Vedra

4 / 10 (3 hodnocení)

Pirats Des Vedra se nachází v Puig D'en Valls, jen 1,1 km od pláže Cala d'Hort. Nabízí zahradu, sdílenou kuchyň a možnost zapůjčení jízdních kol zdarma. Luxusní stan se nachází v oblasti, kde se můžete věnovat pěší turistice, potápění a šnorchlování. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V luxusním stanu se podává snídaně formou bufetu. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky, španělsky, francouzsky a italsky. K dispozici je terasa a gril. V okolí se lze věnovat cyklistice. Pirats Des Vedra stojí nedaleko ostrovů Es Vedra, Torre del Pirata a Atlantis Quarry. Na letiště Ibiza je to 17 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.