Ubytování ve městě Rada de Moraira

Město Rada de Moraira se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Rada de Moraira nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Rada de Moraira

Casa con encanto en El Portet de Moraira
Casa con encanto en El Portet de Moraira

9 / 10 (4 hodnocení)

Ubytování se nachází v Rada de Moraira ve Valencii, v oblasti Playa del Portet a Playa de l'Ampolla. v blízkosti, Casa con encanto en El Portet de Moraira nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou. K vybavení patří myčka nádobí, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Casa con encanto en El Portet de Moraira stojí 1,7 km od pláže Cala Llebeig a 43 km od Terra Natura. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 96 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Villa Vista Panorama
Villa Vista Panorama

9 / 10 (2 hodnocení)

Villa Vista Panorama se nachází asi 2 km od pláže Cala Llebeig a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na moře. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 600 metrů od pláže Playa del Portet a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Vila má 4 ložnice, satelitní TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 3 koupelny se sprchou. Vila stojí 2,3 km od pláže Playa de l'Ampolla a 44 km od Terra Natura. Letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je vzdálené 97 km.

Apartment La Colina by Interhome
Apartment La Colina by Interhome

8 / 10 (1 hodnocení)

Apartment La Colina se nachází v Radě de Moraira a nabízí klimatizované ubytování s terasou. Tento 4hvězdičkový apartmán se nachází 1,2 km od pláže Playa del Portet a nabízí soukromé parkoviště. Apartmán má 2 ložnice, satelitní TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 1 koupelnu se sprchou. Apartmán je vzdálený 1,3 km od pláže Cala Llebeig a 2,6 km od pláže Playa de l'Ampolla. Letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je vzdáleno 97 km.

Palomita - cosy bungalow with stunning views in Moraira
Palomita - cosy bungalow with stunning views in Moraira

Palomita - cosy bungalow s nádherným výhledem se nachází v Moraiře, 42 km od aquaparku Aqua Natura a 45 km od aquaparku Aqualandia. Nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. 41 km od Terra Natura. Nabízí venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, kuchyň a 1 koupelnu. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Apartmán je vzdálený 16 km od přírodního parku Peñón de Ifach a 21 km od autobusového nádraží Denia. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 95 km.