Ubytování ve městě Razo

Město Razo se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Razo nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Razo

Chalet Areo do rio - playa de razo
Chalet Areo do rio - playa de razo

9,6 / 10 (5 hodnocení)

V ubytování Chalet Areo do rio - playa de razo máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Chalet Areo do rio - playa de razo se nachází v obci Razo a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled na moře. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a stolnímu tenisu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 9 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 4 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům má krytý bazén. Chalet Areo do rio - playa de razo zajišťuje službu půjčení auta. Ubytování je vzdálené 500 metrů od pláže Praia de Razo a 600 metrů od pláže Praia de Baldaio. Chalet Areo do rio - playa de razo leží 40 km od letiště A Coruña. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Piso Don Ramón
Piso Don Ramón

9 / 10 (9 hodnocení)

Piso Don Ramón se nachází v Razu a nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu, terasu a bar. Všechny apartmány mají plně vybavenou kuchyň s lednicí, posezení, TV s plochou obrazovkou, pračku a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K vybavení patří mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač a kávovar. K dispozici je také gril. Piso Don Ramón stojí 700 metrů od pláže Praia de Razo a 800 metrů od pláže Praia de Baldaio. Na letiště A Coruña je to 39 km.

Casa Razo da Costa
Casa Razo da Costa

9 / 10 (1 hodnocení)

Casa Razo da Costa se nachází asi 1,7 km od pláže Praia de Razo a nabízí ubytování s výhledem na moře, terasou a kávovarem. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Tento prázdninový dům se nachází v přízemí a má 6 ložnic, dobře vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, obývací pokoj a TV. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Casa Razo da Costa stojí 2,2 km od pláže Praia de Baldaio a 42 km od Herkulovy věže. Na letiště A Coruña je to 38 km.

Apartamentos Artico
Apartamentos Artico

7,9 / 10 (87 hodnocení)

Apartamentos Artico se nachází asi 500 metrů od pláže Praia de Razo a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na hory. Toto ubytování se nachází na pláži a nabízí bezplatné Wi-Fi. Apartmán má terasu, výhled na moře, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo rybaření nebo relaxovat v zahradě. Apartmán je vzdálený 1,3 km od pláže Praia de Baldaio a 2,7 km od pláže Praia de Pradeira. Na letiště A Coruña je to 40 km.

Casa Aviño
Casa Aviño

7,3 / 10 (7 hodnocení)

Casa Aviño se nachází asi 1,6 km od pláže Playa As Torradas a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem do zahrady. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 1,6 km od pláže Playa As Torradas a 50 km od Herkulovy věže. Na letiště A Coruña je to 46 km.