Ubytování ve městě Reboredo

Město Reboredo se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Reboredo nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Reboredo

Casa Maria o Grove
Casa Maria o Grove

9,4 / 10 (71 hodnocení)

Casa Maria o Grove se nachází v Reboredu, 1,1 km od pláže Area de Reboredo, a nabízí zahradu, nekuřácké pokoje a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Ubytování je vzdálené asi 1,4 km od pláže Mexilloeira, 1,6 km od pláže Praia de Area da Cruz a 2,4 km od pláže Praia da Lanzada. Penzion nabízí rodinné pokoje. Pokoje mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Casa Maria o Grove podává snídani formou bufetu nebo kontinentální snídani. Ubytování je vzdálené 33 km od ostrova Cortegada a 47 km od vlakového nádraží Pontevedra. Na letiště Vigo je to 74 km.

Hotel O Castro
Hotel O Castro

8 / 10 (534 hodnocení)

V ubytování Hotel O Castro máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel O Castro se nachází na poloostrově O Grove a nabízí pokoje s fantastickým výhledem na moře. Má zahradu s terasou a venkovní bazén s lehátky. Pokoje v O Castro mají dřevěné podlahy a jsou zařízené v tradičním stylu. Ve všech najdete TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s fénem. Mnoho pokojů má také bezplatné Wi-Fi. Hotelová restaurace podává snídaně formou bufetu a tradiční galicijské jídlo k obědu a večeři, které se specializuje na mořské plody. Můžete si také vychutnat drink v zahradě nebo v TV salonku. Pláže Area de Reboredo a As Pipas jsou vzdálené jen 3 minuty jízdy od O Castro. Do Sanxenxo dojedete za necelých 20 minut a do Santiaga de Compostela za hodinu.

Casa O Quinteiro Vimianzo
Casa O Quinteiro Vimianzo

Situated in Reboredo in the Galicia region, Casa O Quinteiro Vimianzo features a patio. It has a garden, a terrace, garden views and free WiFi throughout the property. This holiday home features 3 bedrooms, a kitchen with a fridge and an oven, a TV, a seating area and 2 bathrooms fitted with a bidet. Towels and bed linen are available in the holiday home. Praia Riba de Mar is 400 metres from the holiday home, while Cortegada Island is 26 km from the property. The nearest airport is Santiago de Compostela Airport, 64 km from Casa O Quinteiro Vimianzo.