Ubytování ve městě Requiás

Město Requiás se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Requiás nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Requiás

Casa Requias
Casa Requias

9,8 / 10 (24 hodnocení)

V ubytování Casa Requias máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Requias se nachází v Requiásu, 35 km od Melgaço. Nabízí bezplatné půjčení jízdních kol a Wi-Fi zdarma. Všechny apartmány mají terasu, plně vybavenou kuchyň s mikrovlnnou troubou, krb, posezení, TV s plochou obrazovkou, pračku a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K vybavení patří lednice, toustovač a kávovar. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Apartmán je vzdálený 40 km od města Arcos de Valdevez a 43 km od města Vidago.

Chuca House
Chuca House

9,5 / 10 (13 hodnocení)

V ubytování Chuca House máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Chuca House se nachází 50 km od termálních lázní Carvalhelhos a 29 km od hradu Montalegre. Nabízí bezplatné Wi-Fi a gril. Tento venkovský dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a rybaření. K vodopádu Fírvidas je to 39 km. Na letiště Vigo je to 154 km.