Ubytování ve městě Ribera Baja

Město Ribera Baja se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ribera Baja nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ribera Baja

Casa Manuela
Casa Manuela

9,8 / 10 (6 hodnocení)

Casa Manuela se nachází v obci Ribera Baja a nabízí klimatizované ubytování s vlastním bazénem, výhledem na bazén a terasou. Ubytování je vzdálené 44 km od muzea Federico Garcia Lorca a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má 6 ložnic, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a balkon s výhledem na hory. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdáleno 48 km.

El Asno Azul
El Asno Azul

9,3 / 10 (50 hodnocení)

El Asno Azul se nachází v obci Ribera Baja a nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu, terasu a bezplatné půjčení jízdních kol. Některé apartmány mají klimatizaci, TV s plochou obrazovkou, pračku, kávovar a kuchyň. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat pěší turistice. El Asno Azul stojí 44 km od muzea Federico Garcia Lorca. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 48 km.

Complejo Apartamentos Rurales Molino de Abajo
Complejo Apartamentos Rurales Molino de Abajo

9,1 / 10 (25 hodnocení)

Complejo Apartamentos Rurales Molino de Abajo se nachází 9 km od Alcalá a nabízí apartmány ve venkovském domě se společným venkovním bazénem. Skutečný. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a parkování zdarma. Každý apartmán má obývací pokoj s TV a krbem. Kuchyňský kout je vybavený sporákem a mikrovlnnou troubou. K dispozici je sdílený lounge s myčkou nádobí. Vedle bazénu je společná zahrada s lehátky, stoly a židlemi. Hosté mohou využívat venkovní gril a 2 koupelny. Complejo Apartamentos Rurales Molino de Abajo se nachází 40 minut jízdy od Granady. Město Jaén je 65 km daleko.