Ubytování ve městě Rociana

Město Rociana se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Rociana nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Rociana

Esencia Andalucia
Esencia Andalucia

9,2 / 10 (16 hodnocení)

V ubytování Esencia Andalucia máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Esencia Andalucia se nachází v obci Rociana, 47 km od Muelle de las Carabelas, a nabízí ubytování s venkovním bazénem, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a společným salonkem. Ubytování bylo postaveno v roce 1995 a má balkon. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 5 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům má terasu a zahradu. Esencia Andalucia stojí 48 km od kláštera La Rabida a 32 km od muzea Juana Ramóna Jiméneze. 71 km od sevillského letiště.

Hostal Monteluna
Hostal Monteluna

7,7 / 10 (174 hodnocení)

V ubytování Hostal Monteluna máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hostal Monteluna se nachází v obci Rociana a nabízí terasu, bar a bezplatné Wi-Fi. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce a dětské hřiště. Na místě je restaurace. Všechny pokoje mají psací stůl a TV s plochou obrazovkou. Hostal Monteluna má pokoje s klimatizací a šatní skříní. Ubytování je vzdálené 31 km od Huelvy a 59 km od Punta Umbria. Na letiště Sevilla je to 63 km.