Ubytování ve městě Rueda

Město Rueda se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Rueda nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Rueda

La Moña Casa Rural
La Moña Casa Rural

9,9 / 10 (16 hodnocení)

La Moña Casa Rural se nachází asi 39 km od vlakového nádraží Valladolid a nabízí ubytování s terasou a výhledem na bazén. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 ložnice, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat sluneční terasu. La Moña Casa Rural stojí 41 km od muzea Casa-Museo de Zorrilla a 14 km od pevnosti Castillo de La Mota. Na letiště Valladolid je to 49 km.

La Parada de Jimena-Casa rústica rodeada de bodegas en Rueda
La Parada de Jimena-Casa rústica rodeada de bodegas en Rueda

9,3 / 10 (94 hodnocení)

La Parada de Jimena-Casa rústica rodeada de bodegas se nachází v obci Rueda, 39 km od vlakového nádraží Valladolid, 41 km od muzea Casa-Museo de Zorrilla a 13 km od pevnosti Castillo de La Mota. en Rueda nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. K dispozici je také patio. Prázdninový dům má 4 ložnice, kabelovou TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 2 koupelny se sprchou. K dispozici jsou také 2 koupelny s fénem. K dispozici je terasa a gril. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Prázdninový dům stojí 37 km od stadionu Estadio José Zorrilla a 38 km od kastilských soudů a Leonu. Na letiště Valladolid je to 49 km.

Casa Lola
Casa Lola

9,1 / 10 (354 hodnocení)

Casa Lola se nachází v obci Rueda, 40 km od vlakového nádraží Valladolid. Nabízí restauraci, nekuřácké pokoje, bezplatné Wi-Fi a bar. Ubytování je vzdálené 42 km od muzea Casa-Museo de Zorrilla, 13 km od pevnosti Castillo de La Mota a 38 km od stadionu Estadio José Zorrilla. Na skleničku si můžete zajít do snack baru. Pokoje v penzionu mají balkon s výhledem do zahrady. Ve vlastní koupelně najdete sprchu, bezplatné toaletní potřeby a fén. Pokoje v Casa Lola mají klimatizaci a psací stůl. Každé ráno se podává kontinentální nebo bezlepková snídaně. Hosté Casa Lola se mohou v Rueda a okolí věnovat pěší turistice a dalším aktivitám. Penzion stojí 39 km od kastilských soudů a kulturního centra Miguel Delibes. Casa Lola stojí 50 km od letiště Valladolid.

La Casona De Tia Victoria
La Casona De Tia Victoria

9,1 / 10 (58 hodnocení)

V ubytování La Casona De Tia Victoria máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Samostatně stojící vila La Casona De Tia Victoria se nachází v obci Rueda v Kastilii a Leonu, 33 km od Valladolidu. K dispozici je patio a gril. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má posezení, jídelní kout a kuchyň s myčkou nádobí. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Nechybí ani vlastní koupelna s vanou. Na místě si můžete zahrát stolní tenis a v okolí se věnovat pěší turistice. La Casona De Tia Victoria stojí 10 km od Tordesillas a 38 km od Tora. Letiště Valladolid je ve vzdálenosti 34 km.

Alojaguay RUEDA, CASA MUSEO RÚSTICA-MODERNA, máxima TRANQUILIDAD con COMODIDAD
Alojaguay RUEDA, CASA MUSEO RÚSTICA-MODERNA, máxima TRANQUILIDAD con COMODIDAD

8,3 / 10 (12 hodnocení)

V ubytování Alojaguay RUEDA, CASA MUSEO RÚSTICA-MODERNA, máxima TRANQUILIDAD con COMODIDAD máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Alojaguay RUEDA, CASA MUSEO RÚSTICA-MODERNA, máxima TRANQUILIDAD con COMODIDAD se nachází v obci Rueda a nabízí zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. K dispozici je také balkon. Tento prázdninový dům má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny s vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Prázdninový dům je vzdálený 39 km od vlakového nádraží Valladolid a 41 km od muzea Casa-Museo de Zorrilla. Na letiště Valladolid je to 49 km.