Ubytování ve městě Sa Torre

Město Sa Torre se nachází v regionu Mallorca ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sa Torre nabízíme 12 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sa Torre

YupiHome Villa Santa Catalina - Family Only
YupiHome Villa Santa Catalina - Family Only

10 / 10 (1 hodnocení)

YupiHome Villa Santa Catalina - Family Only se nachází v Sa Torre, 23 km od jachtařského klubu Palma a přístavu Palma, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou. Nabízí výhled na město, balkon a bazén. Vila má satelitní TV s plochou obrazovkou. Apartmán má kuchyň s lednicí, sporákem, myčkou nádobí, kávovarem a rychlovarnou konvicí. Vila stojí 30 km od golfového hřiště Son Vida Golf a 42 km od golfového hřiště Golf Santa Ponsa. Na letiště Palma de Mallorca je to 13 km. Jen.

Nice home in Lluchmajor with 5 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Nice home in Lluchmajor with 5 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

10 / 10 (1 hodnocení)

Nice home in Lluchmajor with 5 Bedrooms, Wi-Fi and Outdoor swimming pool se nachází v obci Sa Torre, 23 km od přístavu Palma, 30 km od golfového hřiště Son Vida a 41 km od golfového hřiště Golf Santa Ponsa. Tento 4hvězdičkový prázdninový dům má výhled na hory a je vzdálený 23 km od jachtařského klubu Palma. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 5 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 4 koupelny se sprchou a vanou. Tento 4hvězdičkový prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům stojí 7,1 km od aquaparku Aqualand El Arenal a 20 km od kongresového centra Palma. Na letiště Palma de Mallorca je to 13 km.

YupiHome Villa Voramar
YupiHome Villa Voramar

10 / 10 (1 hodnocení)

YupiHome Villa Voramar nabízí ubytování s výhledem na bazén v Sa Torre, 23 km od jachtařského klubu Palma a 24 km od přístavu Palma. Tato vila má výhled na hory, zahradu, soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi. Vila má 4 ložnice, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na moře. Vila stojí 30 km od golfového hřiště Son Vida Golf a 42 km od golfového hřiště Santa Ponsa. Letiště Palma de Mallorca je vzdálené 14 km.

Villa Paraíso Perdido, wifi, piscina, Bbq, aire acondicionado, garaje, increíble atardecer frente al mar
Villa Paraíso Perdido, wifi, piscina, Bbq, aire acondicionado, garaje, increíble atardecer frente al mar

9,8 / 10 (5 hodnocení)

Villa Paraíso Perdido, wifi, piscina, Bbq, aire acondicionado, garaje, increíble atardecer frente al mar se nachází v Sa Torre a nabízí venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, Wi-Fi zdarma a výhled na město. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Tato vila se nachází v přízemí a má 3 ložnice, dobře vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí, obývací pokoj a TV. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila má terasu a gril. Villa Paraíso Perdido, wifi, piscina, Bbq, aire acondicionado, garaje, increíble atardecer frente al mar stojí 23 km od jachtařského klubu Palma a 24 km od přístavu Palma. Na letiště Palma de Mallorca je to 14 km.

Sa Bassa Crua Agroturismo
Sa Bassa Crua Agroturismo

9,1 / 10 (77 hodnocení)

V ubytování Sa Bassa Crua Agroturismo máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Sa Bassa Crua Agroturismo se nachází v Sa Torre, 18 km od města Palma de Mallorca, a nabízí bezplatné Wi-Fi a restauraci. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Všechny pokoje mají TV s plochou obrazovkou. Některé pokoje mají posezení vhodné k relaxaci. Některé pokoje mají výhled na bazén nebo do zahrady. Pokoje mají vlastní koupelnu. Ubytování nabízí prohlídky farmy, kde můžete vidět živá zvířata včetně oslů, ovcí a krav. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně golfu a pěší turistiky. Sa Bassa Crua Agroturismo stojí 7 km od letoviska El Arenal a 22 km od letoviska Magaluf. Na letiště Palma de Mallorca je to 13 km.

Holiday Home Cap Blanc - SRR150
Holiday Home Cap Blanc - SRR150

8,3 / 10 (3 hodnocení)

Holiday Home Cap Blanc - SRR150 se nachází v Sa Torre, 23 km od jachtařského klubu Palma a přístavu Palma, a nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu a klimatizaci. Na místě je soukromé parkoviště. Son Vida Golf je vzdálený 30 km. Prázdninový dům má 3 ložnice, satelitní TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 3 koupelny s vanou. Holiday Home Cap Blanc - SRR150 stojí 42 km od golfového hřiště Santa Ponsa a 7,5 km od aquaparku Aqualand El Arenal. Na letiště Palma de Mallorca je to 14 km.

Beautiful Home In Sa Torre With 5 Bedrooms, Wifi And Outdoor Swimming Pool
Beautiful Home In Sa Torre With 5 Bedrooms, Wifi And Outdoor Swimming Pool

8 / 10 (1 hodnocení)

Amazing Home In Sa Torre nabízí klimatizované ubytování se soukromým bazénem. Se soukromým bazénem a venkovním bazénem se nachází v Sa Torre. Tento prázdninový dům nabízí výhled na moře a hory a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 5 ložnic, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí, pračku a 3 koupelny se sprchou. Prázdninový dům stojí 23 km od jachtařského klubu Palma a přístavu Palma. Na letiště Palma de Mallorca je to 13 km. V Sa Torre s Wifi, soukromý bazén a venkovní bazén.

Beautiful Home In Sa Torre With 4 Bedrooms, Wifi And Outdoor Swimming Pool
Beautiful Home In Sa Torre With 4 Bedrooms, Wifi And Outdoor Swimming Pool

7,3 / 10 (3 hodnocení)

Beautiful Home In Sa Torre s výhledem na hory Wifi And Outdoor Swimming Pool se nachází ve městě Sa Torre, 23 km od přístavu Palma a 30 km od golfového hřiště Son Vida Golf, a nabízí 4 ložnice. Tento 5hvězdičkový prázdninový dům má výhled na moře a je vzdálený 23 km od jachtařského klubu Palma. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 4 koupelny se sprchou a vanou. Tento 5hvězdičkový prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům je vzdálený 42 km od golfového hřiště Santa Ponsa a 7,3 km od aquaparku Aqualand El Arenal. 13 km od letiště Palma de Mallorca. In Sa Torre Se 4 ložnicemi, Wi-Fi a venkovním bazénem.

Villa Sa Torre
Villa Sa Torre

6,8 / 10 (5 hodnocení)

V ubytování Villa Sa Torre máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Villa Sa Torre s výhledem do zahrady nabízí ubytování s terasou a kávovarem, asi 24 km od jachtařského klubu Palma. Tato vila nabízí výhled na bazén, zahradu, soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi. Vila má 4 ložnice, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na moře. Vila stojí 24 km od přístavu Palma a 30 km od golfového hřiště Son Vida. Villa Sa Torre stojí 14 km od letiště Palma de Mallorca a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Villa Luna, exclusiva villa con vistas y acceso privado al mar en zona residencial
Villa Luna, exclusiva villa con vistas y acceso privado al mar en zona residencial

6 / 10 (13 hodnocení)

Villa Luna se nachází ve městě Sa Torre, exclusiva villa con vistas y acceso privado al mar en zona residencial nabízí balkon s výhledem na hory a do zahrady, celoroční venkovní bazén, fitness centrum a saunu. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Vila má 6 ložnic, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na moře. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří německy, anglicky, španělsky a francouzsky. Hosté mohou využívat sdílený lounge a v okolí se věnovat rybaření. Vila stojí 24 km od jachtařského klubu Palma a přístavu Palma. Villa Luna, exclusiva villa con vistas y acceso privado al mar en zona residencial stojí 14 km od letiště Palma de Mallorca. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Villa Cunill
Villa Cunill

6 / 10 (4 hodnocení)

Villa Conill je vila se zahradou v Llucmajoru. Vila s venkovním bazénem a bezplatným Wi-Fi. Apartmán má jídelní kout a kuchyň. Nechybí ani TV. Ve vlastní koupelně najdete vanu a bidet. Villa Conill stojí 22,4 km od města Palma de Mallorca a 7,9 km od letoviska El Arenal. Na letiště Palma de Mallorca je to 17,7 km.

La Primera Villa
La Primera Villa

4,5 / 10 (2 hodnocení)

La Primera Villa se nachází v Sa Torre a nabízí soukromý bazén a terasu s venkovním jídelním koutem. Na pláž dojdete za 5 minut. Tento dům má bezplatné Wi-Fi, TV, klimatizaci a balkon. K dispozici je plně vybavená kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Výhled směřuje na moře a na bazén. Dům má 3 dvoulůžkové ložnice s manželskou postelí a 3 koupelny s vanou nebo sprchou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Ke golfovému klubu Maioris dojdete za 12 minut. Do města Palma s mnoha bary a restauracemi dojedete autem asi za 20 minut. Na letiště Palma de Mallorca je to 18 km.