Ubytování ve městě Salas Bajas

Město Salas Bajas se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Salas Bajas nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Salas Bajas

turismo rural del somontano (Alquiler de apartamentos)
turismo rural del somontano (Alquiler de apartamentos)

9,5 / 10 (39 hodnocení)

V ubytování turismo rural del somontano (Alquiler de apartamentos) máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Turismo rural del somontano (Alquiler de apartamentos) se nachází 28 km od Torreciudadu a nabízí ubytování se zahradou, restaurací a nepřetržitě otevřenou recepcí. Apartmán má terasu, výhled na město, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač a kávovar. Na místě je k dispozici dětské hřiště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Dag Shang Kagyu leží 48 km daleko. Na letiště Lleida-Alguaire je to 86 km.

CASA el NOGAL
CASA el NOGAL

9 / 10 (164 hodnocení)

CASA el NOGAL se nachází v Salas Bajas, 28 km od Torreciudadu a 48 km od Dag Shang Kagyu. Nabízí výhled do zahrady, terasu a bezplatné Wi-Fi. Toto ubytování v soukromí má TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma, fénem a sprchou. K vybavení patří lednice, mikrovlnná trouba, toustovač, kávovar a rychlovarná konvice. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Na letiště Lleida-Alguaire je to 86 km.

Casa Zapatero en Somontano
Casa Zapatero en Somontano

9 / 10 (9 hodnocení)

Casa Zapatero en Somontano se nachází v Salas Bajas a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Ubytování bylo postaveno v roce 2007 a má terasu. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 28 km od Torreciudadu a 48 km od Dag Shang Kagyu. Na letiště Lleida-Alguaire je to 86 km.

Casa la Era
Casa la Era

8,4 / 10 (39 hodnocení)

Casa la Era se nachází v Salas Bajas a nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům sídlí v budově z roku 2009, 28 km od Torreciudadu a 48 km od Dag Shang Kagyu. Prázdninový dům má terasu, výhled do zahrady, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Lleida-Alguaire je to 86 km.

Apartamento del pirineo
Apartamento del pirineo

8,3 / 10 (73 hodnocení)

Apartamento del pirineo se nachází v Salas Bajas v Aragonii a nabízí balkon a výhled na hory. Nabízí restauraci, bar, výhled na město a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. Apartamento del pirineo stojí 28 km od Torreciudadu a 48 km od Dag Shang Kagyu. Na letiště Lleida-Alguaire je to 86 km.