Ubytování ve městě Salvatierra de Miño

Město Salvatierra de Miño se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Salvatierra de Miño nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Salvatierra de Miño

Casa Quinta de Teanes
Casa Quinta de Teanes

9,6 / 10 (7 hodnocení)

Casa Quinta de Teanes se nachází asi 44 km od svatyně Nossa Senhora da Peneda a nabízí ubytování s terasou, patiem a výhledem na hory. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům se nachází v přízemí a má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 46 km od golfového hřiště Ria de Vigo a 30 km od univerzity Vigo. Na letiště Vigo je to 31 km.

Fonte da Vila 5
Fonte da Vila 5

9,3 / 10 (26 hodnocení)

Fonte da Vila 5 se nachází v Salvatierra de Miño, 36 km od Estación Maritima a 42 km od svatyně Nossa Senhora da Peneda. Nabízí ubytování s posezením. Apartmány mají klimatizaci, plně vybavenou kuchyň s jídelním koutem, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K dispozici je také lednice, mikrovlnná trouba, minibar a kávovar. Apartmán je vzdálený 45 km od golfového hřiště Ria de Vigo a 28 km od univerzity Vigo. Fonte da Vila 5 stojí 30 km od letiště Vigo.

Gándara Chalet
Gándara Chalet

9,1 / 10 (73 hodnocení)

Gándara Chalet se nachází v obci Salvatierra de Miño a nabízí balkon s výhledem na hory a bazén, sezónní venkovní bazén, fitness centrum a vířivku. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. V okolí se lze věnovat rybaření. Prázdninový dům stojí 36 km od Estación Maritima a 44 km od svatyně Nossa Senhora da Peneda. Gándara Chalet stojí 29 km od letiště Vigo a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Apartamento céntrico Salvaterra
Apartamento céntrico Salvaterra

9 / 10 (3 hodnocení)

Apartamento céntrico Salvaterra se nachází v Salvatierra de Miño, 36 km od Estación Maritima a 42 km od svatyně Nossa Senhora da Peneda, a nabízí výhled do zahrady. Tento apartmán se nachází 44 km od golfového hřiště Ria de Vigo a 28 km od univerzity Vigo. Tento apartmán má 1 ložnici, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, kuchyň s lednicí a obývací pokoj. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 31 km od autobusového nádraží Vigo a 33 km od parku Castrelos. Na letiště Vigo je to 29 km.

2 Bedroom apartment with terrace
2 Bedroom apartment with terrace

9 / 10 (3 hodnocení)

2 Bedroom apartment with terrace se nachází 36 km od Estación Maritima a 42 km od svatyně Nossa Senhora da Peneda a nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. K dispozici je také balkon. Apartmán má 2 ložnice a plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 44 km od golfového hřiště Ria de Vigo a 28 km od univerzity Vigo. Na letiště Vigo je to 29 km.