Ubytování ve městě San Fernando de Henares

Město San Fernando de Henares se nachází v regionu Madrid ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Fernando de Henares nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Fernando de Henares

Hostal Goyma III
Hostal Goyma III

7,8 / 10 (313 hodnocení)

Hostal Goyma III se nachází v centru města San Fernando de Henares, 2 minuty chůze od stanice metra San Fernando.Nabízí pokoje s klimatizací a vlastní koupelnou. Tento penzion se nachází 15 km od letiště Barajas a výstaviště IFEMA a jen 4 stanice metrem od stadionu Wanda Metropolitano. Nabízí nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Soukromé parkoviště je k dispozici za příplatek. Prakticky zařízené pokoje mají šatní skříň, psací stůl a TV. Goyma III má bar s kavárnou a restauraci, která podává tradiční španělská jídla. Do centra Madridu dojedete autem za 20 minut a metrem za 45 minut.

Hostal Goyma I
Hostal Goyma I

7,7 / 10 (460 hodnocení)

Hostal Goyma stojí jen 2 minuty chůze od stanice metra San Fernando. I is set in the centre of San Fernando de Henares Nachází se 10 km od letiště Barajas a výstaviště IFEMA. Hostal Goyma nabízí jednoduše zařízené pokoje. Má topení, TV a vlastní koupelnu. Většina pokojů má bezplatné Wi-Fi. V restauraci Goyma se podávají tradiční španělská jídla. K dispozici je také café bar. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce a soukromé parkoviště za příplatek. Snadno se odtud dostanete na dálnici A2, po které se za 20 minut dostanete do centra Madridu. Do centra města dojedete metrem ze stanice San Fernando za necelých 45 minut.

Hostal Goyma II
Hostal Goyma II

7,3 / 10 (761 hodnocení)

Hostal Goyma II se nachází v San Fernando de Henares, 20 minut jízdy metrem od centra Madridu a jen 4 zastávky od stadionu Wanda Metropolitano. Stanice metra je vzdálená pouhých 50 metrů. Tento penzion sdílí zařízení s Hostal Goyma, který je vzdálený 90 metrů. Najdete zde recepci, kavárnu a restauraci. V okolí najdete mnoho restaurací a barů. Prakticky zařízené pokoje mají TV, bezplatné Wi-Fi a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma. V letních měsících je k dispozici klimatizace. Letiště Barajas je vzdálené 10 km a Coslada 7 minut jízdy. Kongresové centrum IFEMA je vzdálené 12 km.

Hostal Quinta Santillan
Hostal Quinta Santillan

5,6 / 10 (608 hodnocení)

Hostal Quinta Santillan se nachází v San Fernando de Henares, 16 km od muzea Thyssen-Bornemisza a parku El Retiro, a nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Stanice metra Gran Via, Gran Via a stadion Santiago Bernabéu jsou vzdálené 17 km. Hotel je nekuřácký a stojí 10 km od výstaviště IFEMA. Všechny pokoje mají klimatizaci, šatní skříň, TV s plochou obrazovkou a některé také terasu. Hostal Quinta Santillan poskytuje ubytování v pokojích s ložním prádlem a ručníky. Ubytování je vzdálené 18 km od vlakového nádraží Chamartin a muzea Reina Sofia. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas jsou to 3 km.