Ubytování ve městě San Jose De Los Llanos

Město San Jose De Los Llanos se nachází v regionu Tenerife ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Jose De Los Llanos nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Jose De Los Llanos

Caserio Los Partidos
Caserio Los Partidos

8,6 / 10 (746 hodnocení)

Caserio Los Partidos se nachází v San Jose de los Llanos. Tento bed and breakfast se nachází na venkově a nabízí pokoje s krbem a bezplatnou kontinentální snídani. Každý pokoj má 1 manželskou postel, posezení u krbu a vlastní koupelnu s vanou. K dispozici je také sdílený lounge. Terasa má venkovní nábytek a výhled na okolní hory. Caserio Los Partidos stojí 30 minut jízdy od pláží Puerto de Santiago. Na letiště Tenerife Sur je to 53 km.

ALBERGUE SAN JOSE DE LOS LLANOS
ALBERGUE SAN JOSE DE LOS LLANOS

8,5 / 10 (608 hodnocení)

ALBERGUE SAN JOSE DE LOS LLANOS se nachází v San Jose De Los Llanos, 22 km od Los Gigantes a 35 km od Aqualandu. Hotel stojí 50 km od golfového hřiště Golf del Sur, 35 km od botanické zahrady a 35 km od parku Taoro. K dispozici je sdílená kuchyň a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Pokoje mají sdílenou koupelnu a ložní prádlo. ALBERGUE SAN JOSE DE LOS LLANOS podává každé ráno kontinentální snídani. Na místě si můžete zahrát šipky a v okolí se věnovat pěší turistice a cyklistice. ALBERGUE SAN JOSE DE LOS LLANOS stojí 35 km od náměstí Plaza Charco a 36 km od Siam Parku. Na letiště Tenerife Jih je to 53 km.