Ubytování ve městě San Martín

Město San Martín se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Martín nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Martín

Casa Rural Lazkano en Sierra de Urbasa
Casa Rural Lazkano en Sierra de Urbasa

9,4 / 10 (15 hodnocení)

Casa Rural Lazkano en Sierra de Urbasa se nachází v San Martíně a nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi, sdílenou kuchyň a sdílený lounge. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a stolnímu tenisu. Prázdninový dům má 4 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. K dispozici jsou také 2 koupelny se sprchou, vanou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky, španělsky a baskicky. Na místě je dětské hřiště. Casa Rural Lazkano en Sierra de Urbasa poskytuje službu půjčení jízdních kol a aut. Na letiště Vitoria je to 59 km.

La Posadica Casa Aldabe
La Posadica Casa Aldabe

9,3 / 10 (37 hodnocení)

La Posadica Casa Aldabe se nachází ve městě San Martín de Unx a nabízí soukromou terasu s výhledem na hory. Tento venkovský dům v rustikálním stylu nabízí klimatizaci a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Dům má 5 ložnic a obývací pokoj s pohovkou, TV a DVD přehrávačem. V kuchyni je myčka nádobí, sporák a mikrovlnná trouba. K dispozici jsou 2 koupelny. Na terase najdete jídelní stůl a gril. V okolí najdete celou řadu turistických tras. V okruhu 5 minut chůze najdete různé bary a restaurace. Tafalla je vzdálená pouhých 10 km. Hosté mohou navštívit Pamplonu, Alfaro a Estellu do 35 minut jízdy.

Hostal Rural Casa Pedro
Hostal Rural Casa Pedro

8,6 / 10 (214 hodnocení)

Hostal Rural Casa Pedro se nachází v San Martín de Unx, 48 km od Navarra Areny, a nabízí ubytování s venkovním bazénem, bezplatným soukromým parkovištěm, zahradou a terasou. Nabízí restauraci, pokojovou službu, službu concierge a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Na skleničku můžete zajít do baru. Pokoje mají balkon s výhledem na hory. Hostal Rural Casa Pedro poskytuje pokoje s vlastní koupelnou a ložním prádlem. Každé ráno se podává snídaně à la carte, kontinentální a anglická/irská. Palác králů Navarry v Olite je vzdálený 12 km. Hostal Rural Casa Pedro stojí 46 km od letiště Pamplona a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Casa Itur; alojamiento entero con encanto
Casa Itur; alojamiento entero con encanto

8,1 / 10 (8 hodnocení)

V ubytování Casa Itur; alojamiento entero con encanto máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Itur; alojamiento entero con encanto se nachází v San Martíně de Unx a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Tento prázdninový dům stojí 49 km od univerzitního muzea Navarra a náměstí Plaza del Castillo. Prázdninový dům má 3 ložnice, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Tento klimatizovaný prázdninový dům má také posezení a 3 koupelny se sprchou. Prázdninový dům stojí 47 km od Navarry Areny a 49 km od Navarrské veřejné univerzity. Casa Itur; alojamiento entero con encanto stojí 45 km od letiště Pamplona.

Casa Gailupa
Casa Gailupa

8 / 10 (9 hodnocení)

Apartmán Casa Gailupa s výhledem na hory nabízí ubytování s možností vlastního stravování v San Martín de Améscoa, v půvabném údolí Améscoa a vedle přírodní rezervace Nacedero del Urederra. Tento moderní apartmán je zařízený ve světlých barvách a má 4 ložnice s vlastní koupelnou s fénem. Moderní obývací část zahrnuje krb, pohovky a TV s plochou obrazovkou. Kuchyňský kout je vybaven sporákem, myčkou nádobí, pračkou a jídelním koutem. Casa Gailupa má dobrou polohu pro outdoorové aktivity, jako je pěší turistika, jízda na horském kole, horolezectví a běh na lyžích. Ve vzdálenosti 40 metrů od apartmánu je dvorní zeď a majitelé vám mohou poskytnout raquety zdarma. V 3,7 km vzdálené čtvrti Eulate najdete restaurace, supermarkety a obchody. Pamplona je vzdálená hodinu jízdy a město Estella 18 km.