Ubytování ve městě San Pedro de Benquerencia

Město San Pedro de Benquerencia se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Pedro de Benquerencia nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Pedro de Benquerencia

SMR Playa Catedrales
SMR Playa Catedrales

9,3 / 10 (43 hodnocení)

V ubytování SMR Playa Catedrales máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. SMR Playa Catedrales se nachází v San Pedro de Benquerencia v Galicii a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu s bidetem, vanou a bezplatnými toaletními potřebami a kuchyň s lednicí, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Všechny apartmány mají balkon s výhledem na moře. Apartmán je vzdálený 2,5 km od pláže Coto a 2,6 km od pláže Playa de Longara. SMR Playa Catedrales stojí 106 km od letiště Asturias.

Casa Irene
Casa Irene

7,2 / 10 (9 hodnocení)

Casa Irene je samostatně stojící prázdninový dům s terasou, který se nachází v San Pedro de Benquerencia v Galicii. 14 km od Ribadea a 5,5 km od pláže As Catredrais. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Apartmán má posezení a kuchyň se sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Casa Irene má také gril. Na místě si můžete půjčit jízdní kola a v okolí se věnovat windsurfingu a potápění. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně cyklistiky a rybaření. Casa Irene stojí 7 km od Fozu a 45 km od Viveira. Burela je vzdálená 27 km a Mondoñedo 23 km.