Ubytování ve městě Sandiniés

Město Sandiniés se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sandiniés nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sandiniés

CASA RURAL casa PELENTOS
CASA RURAL casa PELENTOS

8,7 / 10 (9 hodnocení)

V ubytování CASA RURAL casa PELENTOS máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. CASA RURAL casa PELENTOS se nachází v Sandiniés a nabízí sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. Apartmán má balkon, výhled na město, 6 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 6 koupelen se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici lyžárna. Apartmán je vzdálený 10 km od přírodního parku Lacuniacha a 47 km od hory Peña Telera. Na letiště Pau Pyrénées je to 96 km.

Apartamentos Fidalgo
Apartamentos Fidalgo

7,5 / 10 (606 hodnocení)

Apartamentos Fidalgo se nachází v pěší vesnici Sandiniés, pouhých 10 minut jízdy od lyžařského střediska Panticosa. Všechny apartmány mají lyžárnu, bezplatné Wi-Fi, ložní prádlo a ručníky. Apartamentos Fidalgo nabízí vytápěné apartmány zařízené v rustikálním stylu s moderním vybavením, včetně TV a plně vybavené kuchyně nebo kuchyňského koutu. V Panticose najdete supermarket, obchody, bary a restaurace. Lyžařský areál Formigal je vzdálený 12 km a do národního parku Ordesa y Monte Perdido dojedete autem asi za 50 minut.