Ubytování ve městě Sant Francesc de s'Estany

Město Sant Francesc de s'Estany se nachází v regionu Ibiza ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sant Francesc de s'Estany nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sant Francesc de s'Estany

VILLA DOMINO
VILLA DOMINO

9,6 / 10 (18 hodnocení)

VILLA DOMINO se nachází asi 1,4 km od pláže Es Codolar a nabízí výhled na bazén, venkovní bazén, sdílený lounge a terasu. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Klimatizovaná vila má 5 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 4 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je služba půjčení jízdních kol a aut. VILLA DOMINO stojí 2,1 km od pláže Sa Caleta a 2,5 km od pláže Es Bol Nou. Na letiště Ibiza jsou to 4 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Can Maria
Can Maria

9,4 / 10 (9 hodnocení)

V ubytování Can Maria máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Can Maria se nachází ve městě Sant Josep de Sa Talaia na ostrově Ibiza a nabízí soukromý bazén. Tato vila se nachází 6,5 km od pláže Cala Jondal. Tento klimatizovaný apartmán s bezplatným Wi-Fi má 1 ložnici s manželskou postelí a vlastní koupelnou se sprchou, 2 ložnice s oddělenými postelemi a další koupelnu se sprchou. Obývací část zahrnuje krb, TV s plochou obrazovkou, pohovku a jídelní stůl. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. Kuchyň je vybavena sporákem, myčkou nádobí, mikrovlnnou troubou, toustovačem a kávovarem. Pračka a sušička se nachází v samostatné místnosti vedle kuchyně. Vila má venkovní gril, jídelní stůl a terasu s lehátky u bazénu. Can Maria leží 16 km od San Antonia a 7 minut jízdy od letiště. Do přístavu San Antonio, odkud vyplouvají trajekty do Barcelony, Valencie a Denie, dojedete za 20 minut. Pláž Sa Caleta je vzdálená 6 km.

La Pandilla Ibiza
La Pandilla Ibiza

9 / 10 (124 hodnocení)

La Pandilla Ibiza se nachází ve městě Sant Francesc de s'Estany, 1,6 km od pláže Es Cavallet, a nabízí ubytování s venkovním bazénem, bezplatným soukromým parkovištěm, zahradou a společným salonkem. Ubytování se nachází 1,8 km od pláže Las Salinas a 2,8 km od pláže Es Codolar a nabízí terasu a bar. K dispozici je animační tým a bezplatné Wi-Fi. Všechny pokoje v hostelu mají šatní skříň. La Pandilla Ibiza poskytuje pokoje s klimatizací a vlastní koupelnou. Každé ráno se podává à la carte, kontinentální nebo vegetariánská snídaně. V restauraci se podávají pokrmy středomořské kuchyně. Na požádání jsou k dispozici také vegetariánské, veganské a bezmléčné pokrmy. Na místě si můžete zahrát stolní tenis a v okolí se věnovat rybaření a šnorchlování. Hostel stojí 10 km od přístavu Ibiza a 11 km od přístavu Botafoch. Na letiště Ibiza jsou to 3 km.

Can Pep Ramon 2
Can Pep Ramon 2

9 / 10 (10 hodnocení)

Can Pep Ramon 2 se nachází ve městě Sant Francesc de s'Estany, pouhých 1,4 km od pláže Sa Caleta a 1,7 km od pláže Es Bol Nou, a nabízí soukromý bazén. 200 metrů od pláže Es Codolar. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 1 ložnici, TV s plochou obrazovkou a kuchyň. Vila stojí 11 km od přístavu Ibiza a 12 km od přístavu Botafoch. Can Pep Ramon 2 stojí 2 km od letiště Ibiza.

Bonita Casa con piscina privada y amplio jardin
Bonita Casa con piscina privada y amplio jardin

Bonita Casa con piscina privada y amplio jardin se nachází v Sant Francesc de s'Estany a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tato klimatizovaná vila má 3 ložnice, kabelovou TV s plochou obrazovkou a kuchyň s lednicí. Vila stojí 700 metrů od pláže Es Codolar a 1,8 km od pláže Sa Caleta. Bonita Casa con piscina privada y amplio jardin stojí 2 km od letiště Ibiza.

VILLA CAN PEP RAMON I
VILLA CAN PEP RAMON I

7,9 / 10 (7 hodnocení)

V ubytování VILLA CAN PEP RAMON I máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. VILLA CAN PEP RAMON I se nachází v Sant Francesc de s'Estany a nabízí klimatizované ubytování se soukromým bazénem. Stojí 100 metrů od pláže Es Codolar a nabízí sezónní venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na bazén, 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 3 koupelny s bidetem a vanou. Prázdninový dům stojí 1,3 km od pláže Sa Caleta a 1,6 km od pláže Es Bol Nou. Na letiště Ibiza jsou to 2 km.

OM Hotels
OM Hotels

7,8 / 10 (1923 hodnocení)

V ubytování OM Hotels máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. OM Hotels se nachází v Sant Francesc de s'Estany, 70 metrů od pláže Es Codolar, a nabízí ubytování s venkovním bazénem, bezplatným soukromým parkovištěm, společným lounge a barem. Ubytování je vzdálené 1,2 km od pláže Sa Caleta, 1,5 km od pláže Es Bol Nou a 11 km od přístavu Ibiza. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce, kyvadlová doprava, služba concierge a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Pokoje mají šatní skříň. OM Hotels poskytuje pokoje s vlastní koupelnou se sprchou a fénem, TV s plochou obrazovkou, klimatizací a v některých případech také s terasou. Všechny pokoje mají ložní prádlo a ručníky. OM Hotels podává snídani formou bufetu nebo italskou snídani. Hotel stojí 12 km od přístavu Botafoch a 6,6 km od aquaparku Aguamar. OM Hotels stojí 2 km od letiště Ibiza.