Ubytování ve městě Sant Miquel de Campmajor

Město Sant Miquel de Campmajor se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sant Miquel de Campmajor nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sant Miquel de Campmajor

Camping-Bungalow la Vall de Campmajor
Camping-Bungalow la Vall de Campmajor

10 / 10 (1 hodnocení)

Camping-Bungalow la Vall de Campmajor se nachází v přírodní rezervaci Garrotxa Volcanic, 10 km od Banyoles. Nabízí sezónní venkovní bazén, bezplatnou Wi-Fi zónu a parkování zdarma. Každý dřevěný bungalov ve stylu horské chaty má verandu a obývací pokoj s pohovkou. Jsou vytápěné a mají koupelnu a ventilátor. V jídelně a kuchyňském koutu je lednice, mikrovlnná trouba a kávovar. K dispozici je snack bar a bar, kde si můžete vychutnat pizzu a místní kuchyni. V hotelovém obchodě se prodávají základní produkty a chléb. V ekologické zeleninové zahradě se můžete naučit vyrábět marmeládu. Na požádání jsou zdarma k dispozici dětské postýlky, vysoké stoličky a nafukovací bazény. K dispozici je fotbalové hřiště a herna s kulečníkem, stolním fotbalem a hračkami.

El Xalió
El Xalió

8,1 / 10 (21 hodnocení)

El Xalió se nachází 4 km od San Miguel de Campmajor a nabízí venkovní bazén a dobrodružné aktivity. Toto ubytování si můžete rezervovat v pokoji nebo v celém domě. Soukromé pokoje mají palandy a sdílenou koupelnu. Dům má prostornou jídelnu, kuchyň se sporákem a myčkou nádobí a posezení. Na místě si můžete zahrát basketbal a fotbal. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a jízdě na koni. El Xalió stojí 11 km od jezera Banyoles a 30 km od historického města Girona. Letiště Girona je vzdálené 40 minut jízdy.