Ubytování ve městě Santa Cilia de Jaca

Město Santa Cilia de Jaca se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Santa Cilia de Jaca nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Santa Cilia de Jaca

Apartamento recién reformado dos plantas!
Apartamento recién reformado dos plantas!

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartamento recién reformado dos plantas! Nachází se v Santa Cilia de Jaca, 38 km od vlakového nádraží Canfranc, 46 km od lyžařského střediska Astun a 49 km od hory Peña Telera. 15 km od královského kláštera San Juan de la Peña. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 1 koupelnu s fénem. Nechybí ani TV. Na letiště Pamplona je to 92 km.

Casa Gomez
Casa Gomez

9,2 / 10 (47 hodnocení)

V ubytování Casa Gomez máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Gomez se nachází v Santa Cilia de Jaca, pouhých 15 km od královského kláštera San Juan de la Peña. Nabízí ubytování se zahradou, společným loungem, terasou a bezplatným Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a šipkám. Prázdninový dům má DVD přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 4 ložnice a 3 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také vířivka. Casa Gomez má také gril. Ubytování je vzdálené 38 km od vlakového nádraží Canfranc a 46 km od lyžařského střediska Astun. Na letiště Pamplona je to 92 km.

Lagar de Palacio
Lagar de Palacio

Lagar de Palacio nabízí ubytování v Santa Cilia de Jaca, 15 km od královského kláštera San Juan de la Peña a 38 km od vlakového nádraží Canfranc. Prázdninový dům má balkon, výhled na město, posezení, satelitní TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a vlastní koupelnu s bidetem a fénem. Některé apartmány mají terasu a/nebo patio s výhledem na hory nebo řeku. Lagar de Palacio stojí 46 km od lyžařského střediska Astun a 49 km od hory Peña Telera. Na letiště Pamplona je to 92 km.