Ubytování ve městě Sequeiro

Město Sequeiro se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sequeiro nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sequeiro

Landecoira
Landecoira

9,9 / 10 (13 hodnocení)

Landecoira se nachází v obci Sequeiro v Galicii a nabízí balkon a výhled na hory. Tento venkovský dům má zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento venkovský dům má TV s plochou obrazovkou. K dispozici je kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, sprcha s toaletními potřebami zdarma a fén. Personál recepce vám ochotně poskytne informace o okolí. Na místě je k dispozici terasa a v okolí se můžete věnovat pěší turistice. Na letiště Asturias je to 106 km.

Casa Rubieira
Casa Rubieira

9 / 10 (9 hodnocení)

Casa Rubieira se nachází v Sequeiru v Galicii a nabízí balkon a výhled na řeku. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 6 ložnic, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Na místě je k dispozici dětské hřiště. Na letiště Asturias je to 105 km.