Ubytování ve městě Solivella

Město Solivella se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Solivella nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Solivella

Cal Gasset
Cal Gasset

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Cal Gasset se nachází ve městě Solivella, 47 km od zábavního parku PortAventura, přístavu Tarragona a zábavního parku Ferrari Land. Nabízí terasu, restauraci a bar. K dispozici je také balkon. Prázdninový dům má 3 ložnice, kabelovou TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 2 koupelny s bidetem. K dispozici jsou také 2 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma, ručníky a ložní prádlo. Prázdninový dům stojí 47 km od kongresového paláce Palacio de Congresos a 13 km od kláštera Poblet. Na letiště Reus je to 42 km.

Casa Andorinhas 1
Casa Andorinhas 1

Casa Andorinhas 1 se nachází v obci Solivella, 48 km od přístavu Tarragona, zábavního parku Ferrari Land a 47 km od kongresového paláce Palacio de Congresos. Ubytování je vzdálené 47 km od zábavního parku PortAventura a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Prázdninový dům stojí 14 km od kláštera Poblet a kláštera Valbona de les Monges. Na letiště Reus je to 42 km.