Ubytování ve městě Sorbas

Město Sorbas se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sorbas nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sorbas

Gran Cortijo Viejo Reformado - Cortijo Diego Garcia
Gran Cortijo Viejo Reformado - Cortijo Diego Garcia

9,6 / 10 (9 hodnocení)

Gran Cortijo Viejo Reformado - Cortijo Diego Garcia se nachází v Sorbasu a nabízí ubytování se soukromým bazénem a bezplatným Wi-Fi. Nabízí venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má přímý přístup na terasu s výhledem do zahrady, 14 ložnic a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. K dispozici je také gril. Gran Cortijo Viejo Reformado - Cortijo Diego Garcia stojí 29 km od okruhu Almeria a 36 km od golfového hřiště Mojacar Marina. Na letiště Almeria je to 47 km.

Bed & Breakfast Alegria y Luna
Bed & Breakfast Alegria y Luna

9,2 / 10 (19 hodnocení)

Situated in Sorbas in the Andalucía Region, 17 km from Mojácar, Bed & Breakfast Alegria y Luna features an outdoor pool and views of the mountain. Free WiFi and private parking are available. Rooms at this bed and breakfast include heating, as well as a private bathroom with a shower and hairdryer. B&B Casa Alegria y Luna also offers a continental, vegetarian or vegan breakfast. There is a yurt where you can do yoga and meditations at your disposal. A selection of activities are offered in the area, such as horse riding, hiking, snorkelling and diving. Vera is 18 km from Bed & Breakfast Alegria y Luna, while San José is 44 km from the property. The nearest airport is Almeria Airport, 45 km from Bed & Breakfast Alegria y Luna. Please note, the host's pets are present within the premises. Please bring eventually cash money with you for any contingency.

Villa Garcia - Old Reformed Cortijo
Villa Garcia - Old Reformed Cortijo

8,9 / 10 (31 hodnocení)

Villa Garcia - Old Reformed Cortijo se nachází v Sorbasu, 34 km od golfového hřiště Marina Golf a 30 km od závodního okruhu Almeria Circuit. Nabízí venkovní bazén a klimatizaci. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 36 km od golfového hřiště Mojacar Marina Golf a 37 km od golfového hřiště Valle del Este. Na letiště Almeria je to 47 km.

Cortijo Rural Urrá, Sorbas
Cortijo Rural Urrá, Sorbas

8,8 / 10 (31 hodnocení)

Cortijo Rural Urrá, Sorbas se nachází v Sorbasu a nabízí celoroční venkovní bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Některé apartmány jsou klimatizované a mají terasu a/nebo balkon a posezení. Venkovský dům stojí 38 km od golfového hřiště Marina Golf a 17 km od závodního okruhu Almeria Circuit. Cortijo Rural Urrá, Sorbas leží 55 km od letiště Almeria.

Los Perales
Los Perales

8,8 / 10 (26 hodnocení)

Los Perales se nachází v Sorbasu v Andalusii a nabízí terasu. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Venkovský dům s terasou a výhledem na hory má 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Venkovský dům má také gril. Hosté mohou využívat sdílený lounge a v okolí se věnovat pěší turistice. Los Perales leží 29 km od okruhu Almeria a 36 km od golfového hřiště Mojacar Marina. Na letiště Almeria je to 51 km.

Urra Field Centre - The Almería Field Study Centre at Cortijos Urrá, Sorbas area, Tabernas and Cabo de Gata
Urra Field Centre - The Almería Field Study Centre at Cortijos Urrá, Sorbas area, Tabernas and Cabo de Gata

8,3 / 10 (10 hodnocení)

Urra Field Centre - The Almería Field Study Centre at Cortijos Urrá, Sorbas area, Tabernas and Cabo de Gata se nachází v Sorbasu a nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu, sdílený lounge a terasu. Každé ráno se podává snídaně formou bufetu. Urra Field Centre - The Almería Field Study Centre at Cortijos Urrá, Sorbas area, Tabernas and Cabo de Gata provozuje restauraci, která podává britskou, španělskou a evropskou kuchyni. Na požádání jsou k dispozici také vegetariánské, veganské a bezmléčné pokrmy. Na místě si můžete zahrát šipky a v okolí se věnovat cyklistice. Urra Field Centre - The Almería Field Study Centre at Cortijos Urrá, Sorbas area, Tabernas and Cabo de Gata stojí 38 km od golfového hřiště Marina Golf a 17 km od okruhu Almeria. Na letiště Almeria je to 55 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Apartamentos Turísticos Edificio del Pino
Apartamentos Turísticos Edificio del Pino

8,1 / 10 (58 hodnocení)

Tyto apartmány se nacházejí v andaluském městě Sorbas, 30 minut jízdy od pobřeží. Každý apartmán má vlastní balkon, satelitní TV a pračku. Apartamentos y Duplex Edificio del Pino poskytuje jednoduše a moderně zařízené apartmány s dlážděnou podlahou. Každý kuchyňský kout je vybaven varnou deskou, troubou a kávovarem. Edificio El Pino stojí vedle kavárny a supermarketu. El Pino se nachází 35 minut jízdy od půvabného města Mojácar a má dobrý přístup k dálnici A7. Slavné Mini Hollywood v poušti Tabernas je vzdálené 30 minut jízdy.

Hostal Sorbas
Hostal Sorbas

7,4 / 10 (490 hodnocení)

Tento penzion se nachází v Sorbasu, 35 minut jízdy od krásného města Almerian Mojácar. Nabízí nepřetržitě otevřenou recepci a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi, TV a vlastním balkonem. Hostal Sorbas má restauraci s barem, která podává tradiční regionální jídla a specializuje se na grilované maso. K dispozici je také světlý bar s terasou, kde si můžete vychutnat drink na slunci. V okruhu 5 minut chůze od Sorbasu najdete řadu obchodů a barů. Město je také domovem komplexu jeskyní Kars de Yesos. Hostal Sorbas je vzdálen 15 minut jízdy od závodiště Tabernas a 25 minut od MiniHollywood, kde bylo natočeno mnoho špagetových westernů.

Cortijo Rural Urrá Sorbas by Ruralidays
Cortijo Rural Urrá Sorbas by Ruralidays

Cortijo Rural Urrá Sorbas by Ruralidays se nachází v Sorbasu, pouhých 17 km od okruhu Almeria, a nabízí ubytování s terasou, grilem a bezplatným Wi-Fi. Nabízí sezónní venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 6 ložnic, TV, vybavenou kuchyň a 6 koupelen s vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 38 km od pouště Tabernas a 41 km od golfového hřiště Mojacar Marina. Cortijo Rural Urrá Sorbas by Ruralidays stojí 55 km od letiště Almeria.