Ubytování ve městě Soto en Cameros

Město Soto en Cameros se nachází v regionu La Rioja ve státě Španělsko. Celkově ve městě Soto en Cameros nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Soto en Cameros

Casas de Trevijano Mirador de Mateo Terraza y Barbacoa
Casas de Trevijano Mirador de Mateo Terraza y Barbacoa

9,4 / 10 (30 hodnocení)

V ubytování Casas de Trevijano Mirador de Mateo Terraza y Barbacoa máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casas de Trevijano Mirador de Mateo Terraza y Barbacoa se nachází v Soto en Cameros a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. 38 km od Calahorry. Ubytování zahrnuje DVD přehrávač, kuchyň s mikrovlnnou troubou, lednicí a sporákem, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 2 ložnice a 2 koupelny se sprchou a vanou. Nechybí ani TV. K dispozici je také gril. Hosté mohou využívat sdílený lounge a v okolí se věnovat pěší turistice a cyklistice. Casas de Trevijano Mirador de Mateo Terraza y Barbacoa stojí 27 km od města Logroño a 48 km od Laguardie. Na letiště Agoncillo je to 20 km.

La casita del rio
La casita del rio

9,2 / 10 (16 hodnocení)

V ubytování La casita del rio máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La casita del rio se nachází v Soto en Cameros a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a šipkám. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat cyklistice. Prázdninový dům je vzdálený 26 km od vlakového nádraží Logrono a Mezinárodní univerzity La Rioja. Letiště Logroño-Agoncillo je vzdálené 31 km.

Casas de trevijano Cañon del rio leza jardin y barbacoa
Casas de trevijano Cañon del rio leza jardin y barbacoa

9,1 / 10 (27 hodnocení)

V ubytování Casas de trevijano Cañon del rio leza jardin y barbacoa máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casas de trevijano Cañon del rio leza jardin y barbacoa nabízí zahradu, gril a působivý výhled na hory.venkovský dům v rustikálním stylu. Ubytování se nachází v malé vesnici Trevijano, 26 km od města Logroño. Půvabný venkovský dům má odhalené kamenné zdi a dřevěné trámové stropy. K dispozici je také obývací pokoj s krbem, pohovkou a TV. V kuchyni je sporák, pračka a mikrovlnná trouba. K dispozici jsou 2 koupelny a bezplatné Wi-Fi. V okolí najdete řadu turistických tras, z nichž některé zahrnují bazény a vodopády v řece Leze. Na 5 km vzdálené cestě Soto en Cameros najdete stopy dinosaurů. Trevijano se nachází vedle přírodní rezervace Peñas de Iregua, Leza y Jubera. Cañon del Leza, Chimenea y Jardin leží 80 km od Soria.

Las Huellas de Cameros
Las Huellas de Cameros

8,9 / 10 (239 hodnocení)

V ubytování Las Huellas de Cameros máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Las Huellas de Cameros se nachází v Soto en Cameros a nabízí sdílený lounge, terasu, restauraci a bar. Hostel se nachází asi 26 km od vlakového nádraží Logrono a 26 km od Mezinárodní univerzity La Rioja. K dispozici je karaoke a sdílená kuchyň. Všechny pokoje v hostelu mají šatní skříň. Ložní prádlo je v ceně. Každý den se podává snídaně formou bufetu, kontinentální a vegetariánská. Las Huellas de Cameros nabízí dětské hřiště. Na místě si můžete zahrát šipky a v okolí se věnovat pěší turistice a cyklistice. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří španělsky a francouzsky a ochotně vám poskytne praktické informace o okolí. Las Huellas de Cameros stojí 26 km od univerzity La Rioja a 27 km od muzea La Rioja. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 31 km.