Ubytování ve městě Soto Real

Město Soto Real se nachází v regionu Madrid ve státě Španělsko. Celkově ve městě Soto Real nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Soto Real

AR Apartamentos
AR Apartamentos

9 / 10 (742 hodnocení)

AR Apartamentos se nachází v Soto Real, 38 km od vlakového nádraží Chamartin a 40 km od stadionu Santiago Bernabéu. Nabízí ubytování s posezením. Nabízí bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a soukromé parkoviště. je k dispozici na místě. Apartmány mají klimatizaci, plně vybavenou kuchyň s jídelním koutem, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s bidetem, fénem a toaletními potřebami zdarma. Některé apartmány mají balkon a/nebo terasu s výhledem na město nebo na hory. K oblíbeným aktivitám v okolí patří cyklistika a přímo na místě si lze půjčit jízdní kola a auto. AR Apartamentos stojí 41 km od výstaviště IFEMA a 46 km od chrámu Debod. Na letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas je to 46 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Gran Hostal Asador de Soto
Gran Hostal Asador de Soto

7,9 / 10 (640 hodnocení)

Gran Hostal Asador de Soto se nachází v Soto Real, 40 km od centra Madridu. Nabízí jednoduché pokoje s TV s plochou obrazovkou, balkonem a vlastní koupelnou. V restauraci se podává denní menu a na požádání jsou k dispozici obědové balíčky. K dispozici je venkovní jídelní kout a bar. Ve společných prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Gran Hostal Asador de Soto stojí 10 minut jízdy od pohoří La Pedriza a hradu Mendoza. Do Segovie dojedete autem za hodinu.

Hotel Prado Real
Hotel Prado Real

6,5 / 10 (1003 hodnocení)

Hotel Prado Real se nachází v půvabném městě Soto del Real, 45 minut jízdy od centra Madridu. Najdete jej uprostřed pohoří Sierra Norte a nabízí skvělé prostředí pro outdoorové sporty. V hotelu Prado Real si můžete vybrat mezi pokoji a dvoupodlažními apartmány. Všechny jsou jednoduše a moderně zařízeny a nabízí bezplatné Wi-Fi, TV a vlastní balkon nebo terasu. Apartmány jsou rozděleny na 2 podlažích a vybaveny lednicí. V hotelové restauraci jsou připravovány tradiční pokrmy kastilské kuchyně. K dispozici je také café-bar s výhledem do zahrady. Součástí je také samostatná budova, kde je možné pořádat různé události. Okolní region je ideální pro pěší turistiku, cykloturistiku a jízdu na koni. Přehrada Santillana a vstup do přírodní rezervace Cuenca Alta del Manzanares jsou vzdáleny asi 5 minut jízdy.

Soto del Real Solana
Soto del Real Solana

6,4 / 10 (22 hodnocení)

Soto del Real Solana se nachází v Soto Real, 38 km od vlakového nádraží Chamartin a 40 km od stadionu Santiago Bernabéu. Nabízí ubytování se zahradou a bezplatným soukromým parkovištěm. Ubytování je vzdálené asi 41 km od IFEMA, 46 km od chrámu Debod a 46 km od stanice metra Plaza de España. Hosté mohou využívat vířivku nebo se kochat výhledem do zahrady. Pokoje mají klimatizaci, psací stůl, TV s plochou obrazovkou, sdílenou koupelnu, ložní prádlo, ručníky a terasu s výhledem na hory. Všechny pokoje mají šatní skříň a kávovar. Soto del Real Solana podává kontinentální snídani. Ubytování je vzdálené 47 km od královského paláce a ulice Gran Via. Soto del Real Solana stojí 42 km od letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas.